Storax leverancier van afbouwmaterialen, óók voor daken

Deskundig advies van productspecialisten

Met de recente toevoegingen van lichtkoepels en dakdoorvoeren wordt het assortiment van Storax steeds groter op het gebied van afbouwproducten voor daken.

Het programma bestaat uit; dakluiken, lichtkoepels, ladders, veiligheids-railingen en dakdoorvoeren. De productmanagers voorzien u van het juiste advies voor ieder product.

 
 
Dakluiken

Storax is verdeler van het Bilco programma dakluiken. Bilco is wereldwijd een begrip als het gaat om veilige toegang tot daken. De dakluiken zijn dan ook ontworpen met het oog op veiligheid en bedieningsgemak voor de gebruiker en voldoen ruimschoots aan de tilnorm zoals vastgelegd in de Arbo regelgeving.

Naast Bilco heeft Storax de serie DEMAXX dakluiken. Deze zijn speciaal ontwikkeld om in te spelen op de aangescherpte energieprestatiecoëfficiënt (EPC) voor nieuwbouwprojecten en toekomstige BENG eisen. DEMAXX dakluiken zijn nu leverbaar in iedere RAL-kleur. Bekijk de dakluiken.

Lichtkoepels

Het complete programma van Skylux bestaat uit lichtkoepels van glas, kunststof of een combinatie van glas & kunststof. Skylux lichtkoepels zijn vooruitstrevend qua design, kwaliteit en duurzaamheid.  De lichtkoepels zijn kwalitatief hoogwaardig en hebben daarom 10 jaar fabrieksgarantie!

Bekijk Skylux lichtkoepels.

Ladders

Er is een ruim aanbod aan ladders. Zo zijn er vaste ladders leverbaar die op verschillende manieren kunnen worden bevestigd, maar zijn er ook kooiladders en schaartrappen leverbaar en antislip laddersport elementen. Bekijk de ladders.
 

Veiligheidsrailing

De 3-zijdige aluminium veiligheidsrailing wordt opgebouwd uit staanders welke onderling worden verbonden met hand- en knieregels door middel van koppelstukken. De aluminium buizen zijn Ø 50 mm. Bekijk de veiligheidsrailing.

Dakdoorvoeren

De Renson design dakdoorvoer werd ontworpen voor het optimaal afvoeren van ventilatielucht via het dak. De dakdoorvoer wordt gekenmerkt door zijn technische superioriteit en esthetische vormgeving. Zijn unieke vormgeving garandeert een uiterst lage luchtweerstand wat de werking van het ventilatiesysteem ten goede komt.  De dakdoorvoeren kunnen uitstekend worden toepast op zowel moderne, klassieke als leien dakpannen. Bekijk Renson dakdoorvoeren.


Bekijk hier alle producten.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie