DICTATOR’s producten beschermen buitendeuren door weer en wind

Buitendeuren krijgen tijdens hun levensduur aardig wat te verduren.

Ze waaien open, worden dichtgeslagen en lopen soms zelfs forse beschadigingen op. De producten van DICTATOR bieden oplossingen voor alle voorkomende deursituaties. We lichten er een aantal uit:

 
Hard dichtslaande deuren in appartementencomplexen door zwaar afgestelde deurdrangers

Wanneer er een deurdranger is gemonteerd om de deur te sluiten (ook bij windbelasting), is het natuurlijk niet gewenst dat de deur hard dichtslaat. DICTATOR deuropvangers bieden dan uitkomst. Deze vangen de deur zachtjes op, sluiten deze geruisloos en houden de deur stevig gesloten. DICTATOR deuropvangers zijn in verschillende veersterktes leverbaar voor zowel draai- als schuifdeuren. Een aantal uitvoeringen zijn ook in RAL kleuren verkrijgbaar.

Openslaande (terras)deuren waarbij de bestrating verzakt

Elk jaar verzakt de bestrating een beetje verder waardoor de kans bestaat dat de slag van de gemonteerde deurvastzetter niet meer voldoende blijkt. DICTATOR ZE deurvastzetters met een slag t/m 200 mm bieden hier uitkomst, aangezien deze genoeg lengte overhouden om de verzakking te compenseren. ZE deurvastzetters zijn gemakkelijk met de voet te bedienen, dus bukken is niet nodig. Daarnaast is er geen struikelgevaar omdat er niets op de grond gemonteerd wordt. DICTATOR deurvastzetters zijn in RAL kleuren leverbaar.

 

Buitendeuren zwaaien hard open door wind of baldadigheid

DICTATOR deuropeningsbegrenzers zorgen ervoor dat een deur niet hard openzwaait, begrenzen de openingshoek en voorkomen zo schade aan mens en materiaal. Een ander pluspunt is dat ze esthetisch fraaier zijn dan stormkettingen.

 
Deuren die telkens weer niet gesloten worden

Wanneer de toegangsdeur van het complex gelijk gesloten moet worden, bijv. om ervoor te zorgen dat de kou/warmte binnen of buiten blijft, zijn deurdrangers ideaal. Deze sluiten de deuren gecontroleerd. DICTATOR’s TJSS deurdrangers kenmerken zich door goede toegankelijkheid en Zwitserse kwaliteit. Ze hebben daarom standaard 5 jaar fabrieksgarantie. Vooral de T6 lijn is een sieraad voor uw deur. Er is ook complete lijn van de T6 voor branddeuren.

 

DICTATOR’s adviesservice

Naast bovenstaande producten biedt DICTATOR nog vele andere producten aan met betrekking tot deur(sluit)techniek. Heeft u advies nodig over welk product het beste past bij uw situatie? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website. Wij helpen u graag.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie