Swisspearl vezelcement gevelbekleding

Op zoek naar een duurzame en onderhoudsarme gevel?

Als architect, ontwerper of bouwkundig adviseur, wilt u zeker zijn van kwalitatief hoogwaardige producten, die lang mooi blijven en weinig onderhoud vergen. Zoek niet langer en ontdek wat Swisspearl u te bieden heeft.

Kleurrijke gevel

Als ze in Scandinavië blijvende schoonheid willen creëren, wenden ze zich tot de natuur voor inspiratie. Het kleurenpalet is ontwikkeld door een team van architecten, designers en Swisspearl specialisten. Gebaseerd op de natuur, heeft dit team een kleurenpalet ontworpen dat zowel kalmeert als prikkelt. Kiest u voor opvallend rood of toch magisch zwart? Met het uitgebreide Urban Colors kleurenpalet, kunt u kiezen uit de kleur die past bij uw project.

Betonlook gevel

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor een gevel met een betonlook. Swisspearl Construction RAW is een onbehandelde vezelcementplaat met een authentieke grijze betonlook, wat het gebouw een prachtige industriële uitstraling geeft. Ook Swisspearl Patina Original is een product die deze gezochte betonlook geeft. Alleen is deze vezelcementplaat, ten opzichte van de Swisspearl Construction RAW, beschikbaar in verschillende kleurtinten en heeft de plaat een geschuurd oppervlak.

Houtlook gevel

Bent u op zoek naar gevelbekleding met een natuurlijke uitstraling van hout? Dan is Swisspearl Plank wellicht iets voor u. Swisspearl Plank heeft de uitstraling van hout, maar de voordelen van duurzaam vezelcement. Swisspearl Plank is beschikbaar in twee varianten: Glad en Cedar. Swisspearl Plank Cedar heeft een natuurlijke houtnerfstructuur met veel variatie en een esthetische, duurzame kleurlaag. De Swisspearl planken zijn nauwelijks te onderscheiden van geschilderd hout.

Voordelen van vezelcement

Swisspearl vezelcementproducten zijn dun en licht, tegelijk ook uiterst stevig en bestand tegen nagenoeg alle invloeden van buitenaf. Dat combineren ze met esthetiek en een hoge brandveiligheidsnorm A2.

Service Swisspearl

Swisspearl helpt en ondersteunt architecten, opdrachtgevers en aannemers graag in hun ontwerp/bouwproces. Swisspearl biedt u een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige producten voor allerlei toepassingen. Zo bieden vezelcement gevelpanelen een brede range aan esthetische mogelijkheden, die passen in de hedendaagse architectuur. Maar ook over, onder andere bouwkundige thema’s, als brandveiligheid van gevels en stootvastheid van lichte scheidingswanden adviseert Swisspearl u graag. Neem daarvoor contact op met Swisspearl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie