Montagedetails benadrukken speciale kleur ‘NedZink NUANCE Green’

Als complementaire gevelbekleding voor de verticale raampartijen van dit Haarlems kantoor maakte Bets en Oudendorp Architecten uit Amsterdam een fraaie keuze: NedZink NUANCE Green, gekozen uit het NedZink NUANCE assortiment.

Twin-Cam Installatie uit Rozenburg heeft de egaal groene delen NedZink NUANCE Green samen met de productspecialist van zinkleverancier Zinkunie Rotterdam superstrak aangebracht. Volgens Jan de Vos van Twin-Cam Installatie is het werk uitgevoerd door een bouwteam waarin de samenwerkende partijen alle ruimte hebben gekregen voor hun technische vakmanschap.

De prefab profieldelen NedZink NUANCE Green werden gemonteerd op een geventileerde houten onderconstructie. Elk groen zinkdeel is in profielen geschoven, zodat de delen onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Vervolgens zijn ze met een dubbele fels strak tegen elkaar bevestigd. Door de details van de montage komt de speciale kleur van NedZink NUANCE Green goed tot uitdrukking.

Samenwerking
  • Fabrikant NedZink NUANCE Green: NedZink B.V., Budel-Dorplein
  • Architect: Bets en Oudendorp Architecten, Amsterdam     
  • Zinkleverancier: Zinkunie, Rotterdam
  • Zinkverwerker: Twin-Cam Installatie, Rozenburg
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie