Warmdakplaten met FM Approval

Nieuw bij SAB-profiel: nu ook stalen dakplaten met FM Approval!

Voor een verzekerde kwaliteit en een lage premie, zijn nu ook de stalen dakplaten van SAB gecertificeerd door FM.

Het gaat om de warmdakplaten SAB FA 135R/930, SAB FA 153R/840, SAB FA 158R/750 en SAB FA 200R/750. Deze warmdakplaten voldoen aan FM standaard 4451. Ze zijn alle vier geschikt voor grote overspanningen. SAB-profiel is de enige producent in de Benelux met een FM Approval op warmdakplaten.

Ook wandpanelen met FM Approval

Naast de warmdakplaten met FM Approval levert SAB-profiel al langer wandpanelen met een FM Approval. De wandpanelen SAB WB-FA en SAB W-FA zijn gecertificeerd voor de FM standaarden 4880 en 4881.

In Nederland en België wordt door gebouweigenaren, vastgoedontwikkelaars en architecten veel waarde gehecht aan het FM certificaat. Voor distributiecentra of grote productiefaciliteiten is FM bijna de standaard geworden, opgenomen en voorgeschreven in het bouwbestek van het project, niet alleen voor de gevel, maar ook voor het dak.

Testen en controles

Een FM Approval wordt alleen afgegeven door FM Global, wereldwijd de grootste verzekeraar van industriële gebouwen. Om risico op schade te beperken heeft FM in Amerika eigen testfaciliteiten om bouwproducten te beoordelen en te certificeren op o.a. wind, hagel en brand. De SAB FA warmdakplaten hebben een reeks strenge constructieve- en brandprestatie testen ondergaan bij FM in Amerika. Daarnaast vinden halfjaarlijks vergaande kwaliteitscontroles plaats op de productielocaties van SAB en die van onze leverancier.

Kies voor SAB wandpanelen en SAB warmdakplaten met een FM certificaat als je voor zekerheid gaat.

Bekijk alle SAB warmdakplaten met FM Approval.

Download de FM Approval voor de SAB warmdakplaten (link naar certificaat).

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie