Schuifdeuren in alle soorten en maten

De schuifwanden uit de jaren ‘60 zijn weer helemaal terug van weggeweest en daarom weer verkrijgbaar bij Multiwal.

Net als onze paneel-, vouw- en glaswanden kunt u door het innovatieve Multi Electric sluitsysteem ook de schuifwanden zonder enige moeite openen en sluiten. 

Opgeruimd staat netjes

Met de schuifwanden van Multiwal bespaart u veel ruimte. De wanden verdwijnen namelijk bij het openen in de muur. Ook wanden met extreme maten - 20 meter breed en 7 meter hoog - werken we netjes weg. Schuifwanden zijn daardoor de perfecte oplossing om de doorgang tussen twee aparte ruimten af te sluiten.

Wilt u een ingetogen, levendige of uitbundige wand?

Dat kan, want u kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, ontelbare kleuren en 101 verschillende materialen. Wat dacht u van een hoogwaardig edel fineer, HPL, textiel, kunststof of exclusieve betimmeringen met uw favoriete houtsoort? Nog persoonlijker worden uw wanden met onze productlijn Multi Design. U kunt uw eigen fotomateriaal laten printen op verschillende typen wanden. Of maak van uw wanden prachtige kunstwerken met foto’s en schilderijen van gerenommeerde fotografen of klassieke kunstenaars. Een wand is niet langer ‘zomaar’ een wand, maar voegt een nieuwe dimensie toe aan een ruimte.

Beweeglijk en rotsvast ineen

Multiwal is het brein achter het Multi Electric systeem. De wanden zijn door het ingenieuze systeem makkelijk te openen, maar staan muurvast als het moet. Na een druk op de knop schuiven de onder- en bovendrukbalken binnen 3 seconden automatisch uit. Voor het openen en sluiten van de Multiwal schuifwanden heeft u echt geen spierballen nodig.

Plug & Play

Alle noodzakelijke elektronica integreren we volledig in de wand. En voor het Multi Electric system is alleen een stopcontact nodig. Wilt u er zeker van zijn dat u ook bij stroomuitval de wanden makkelijk kunt openen? Dan zorgen we voor een geïntegreerde noodaccu.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie