Meer daglicht en een veilige daktoegang?

Het Gorter RHTG-dakluik levert met zijn CE-certificering bewezen hoge prestaties.

Dakluiken met HR+++ glas bieden naast natuurlijk daglicht ook een veilige toegang tot platte daken voor onderhoud en daktuin- of dakterras toegang. Daarnaast is het dakluik ook CE gecertificeerd en zijn de prestaties vastgelegd in een ETA.

 
 
Hoge isolatiewaarde biedt optimaal binnenklimaat

De Gorter beglaasde dakluiken zijn voorzien van HR+++ isolatieglas en hebben een volledig thermisch gescheiden constructie. Hiermee bieden ze een hoge isolatiewaarde en leveren ze zowel zomers als s winters veel comfort in de onderliggende ruimte. De uit één deel vervaardigde HR+++ glasplaat is bovendien doorvalveilig, inbraakwerend en heeft een isolatiewaarde van U ≤ 0,500 W/(m².K) conform EN 637. Ook zorgt de glasplaat voor een filtering van het binnenkomend UV-licht, waardoor meubilair en andere items in de onderliggende ruimte beschermd zijn tegen de verkleurende invloeden van dit licht.

Ook in combinatie met Gorter vaste trap

Naast het grote 900 x 3000 mm en 900 x 2400 mm dakluik is er ook een 1000 x 1500 mm uitvoering leverbaar, welke met name bij kleinere oppervlakten meer mogelijkheden biedt. Alle beglaasde dakluiken kunnen gecombineerd worden met een moderne Gorter vaste trap en bieden hiermee een complete en veilige daktoegangsoplossing.

Standaard met elektrische bediening en zelfreinigend

Alle beglaasde dakluiken worden vanuit de fabriek geleverd met twee elektromotoren, welke worden bediend door middel van een drukknop of afstandsbediening. Er is een handgreep aan de binnenzijde van de deksel die een veilige houvast biedt bij het betreden van het dak. De glasplaat staat iets onder een hoek, waardoor deze zelfreinigend is en in de praktijk minimaal schoongemaakt hoeft te worden.

 
CE, TÜV-certificering en 10 jaar garantie

Het RHTG dakluik is CE gecertificeerd wat onderbouwd wordt met een European Technical Assessment 18/0831. Daarnaast is de toegangsoplossing van het beglaasd dakluik RHTG9024 met vaste trap GS55 volledig TÜV-gecertificeerd (EN ISO 14122). Standaard worden alle Gorter® dakluiken met 10 jaar garantie geleverd.

Geïnteresseerd?

Meer informatie over de Gorter beglaasde dakluiken of daktoegangsoplossingen, bestaande uit dakluik met vaste trap, schaartrap of ladder, vindt u op de Gorter website. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie