ACO introduceert nieuwe douchegoten

Passend bij elke badkamerstijl in huis, hotel of wellness

Bij een nieuwe of te renoveren badkamer komt veel kijken. Omdat een badkamer vele jaren moet meegaan wil je ook bij het ontwerp vooruitkijken. Moet de badkamer geschikt zijn voor kinderen, ouderen of mindervaliden? Met een inloopdouche maak je een goede keuze want er is geen drempel waar je overheen moet stappen, dus veilig voor iedereen.

 

 
ShowerDrain geeft de finishing touch aan elke badkamer

Een inloopdouche geeft een prachtige elegante uitstraling aan de badkamer. Met tegels, spiegels en kranen geef je de badkamer de gewenste uitstraling. Maar wist je dat een douchegoot de onverwachte finishing touch geeft? Daarom heeft ACO, een gerenommeerd producent van douchegoten, volop keuzemogelijkheden in kleuren en materialen. Van klassiek tot trendy. Van een no-nonsense uitstraling tot een hotel-look. De ShowerDrain douchegoten van ACO zijn er voor elke badkamerstijl.

Voor particulieren, hotels en projecten

Maurice Meijer, sanitairspecialist bij ACO, ligt toe: “Er is altijd wel een ShowerDrain die past bij de gewenste badkamerstijl. Zo is er bijvoorbeeld keuze uit diverse roosters, van massief RVS tot doucherooster met tegelinleg of een gepoedercoate uitvoering in wit, zwart, koper en zelfs goud. Ook langere douchegoten zijn geen probleem voor ons, want dan maken we ze gewoon op maat! Of het nu gaat om een douchegoot voor particulieren, hotels of projecten, badkamers zijn in te richten naar ieders persoonlijke stijl waarbij de ShowerDrain de onverwachte finishing touch geeft!”

Doordacht ontwerp voor nieuwe en te renoveren badkamers

ACO heeft de ShowerDrain-C douchegoten geoptimaliseerd. Dankzij een doordacht ontwerp is de afvoercapaciteit verhoogd en is er minder kans op vuilaanhechting. Het ovale deelbare stankslot is eenvoudig uitneembaar en te snel te reinigen. Hierdoor worden verstoppingen en overstromingen voorkomen.  

 

Een groot risico bij een badkamerrenovatie is lekkage. Met de kwalitatief hoogwaardige ShowerDrain-C douchegoot, die een volledig RVS gelast geheel vormt zonder laspunten aan de binnenzijde van de goot, en een juiste inbouw is er geen risico op lekkage. Dankzij de lage inbouwhoogte en de optionele stelpoten, die erg handig zijn als de badkamervloer nog gestort moet worden, is de ShowerDrain-C  geschikt voor elke nieuwe of te renoveren badkamer.

Kijk voor meer informatie op de website van ACO.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie