Welke deur waar?

Zoveel technische ruimtes, zoveel verschillende eisen

Technische ruimtes zijn essentieel voor het goed functioneren van gebouwen. De eisen die aan de afscherming, toegang en ventilatie van een technische ruimte worden gesteld, zijn afhankelijk van de functie. Voor een ruimte met een gasinstallatie is een heel andere uitvoering nodig, dan voor een transformatorruimte of een serverruimte.

Kwaliteit en zekerheid

Als eigenaar of gebruiker van een gebouw wil je zeker weten, dat de techniek veilig is afgeschermd en optimaal zijn werk kan doen. Deuren, roosters en afschermingen met productcertificaat, ontwikkeld, geproduceerd en gemonteerd door één partij kunnen die gemoedsrust geven. Roosters en deuren die door volbad thermisch verzinken en coaten een langere levensduur hebben en die exact zijn afgestemd op de voorgeschreven eisen voor de betreffende technische ruimte bieden zekerheid.

Alles in één hand

JAZO Zevenaar bv is sterk in het zelf ontwikkelen, produceren en monteren van afscherming, toegang en ventilatie van technische ruimten. Dat betekent dus ook voor élke technische ruimte een passende deur die voldoet aan alle voorgeschreven eisen. Daarom is JAZO al jarenlang partner van alle energiebedrijven en werkt ze al jaren samen met alle aannemers in Nederland.

Testen en certificeren

De producten en deuren worden indien nodig getest en gecertificeerd om aan de steeds veranderende en strengere voorschriften te voldoen. Een goede kwaliteit, een hoog afwerkingsniveau, uitstekende dienstverlening: JAZO Zevenaar bv staat voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit.

« Nieuws overzicht