Silairo vangt steeds meer wind in Nederland

Meer vraag, meer kleuren

Door de toenemende vraag naar de Silairo heeft Tilmar deze revolutionaire windgedreven ventilator voorzien van nieuwe kleuropties, grijs (RAL-7024) en zwart (RAL-9005). De ventilator heeft een standaard aansluiting, met uitneembare pasring, voor plaatsing over buizen met zowel buitendiameter ø110mm als buitendiameter Ø125mm. Daarnaast heeft Tilmar nieuwe adapters in het assortiment zodat de Silairo ook toepasbaar is over buizen van Ø131, Ø150 & Ø160mm.

Een zeer eigenzinnig en verrassend design gecombineerd met uitstekende prestaties, klaar voor de toekomst waarin het gebruik van duurzame energiebronnen centraal staat. De wind is waar Silairo door draait.

Onderscheidend uiterlijk

Optimale werking is tot stand gebracht door slimme aerodynamische vormgeving en dat met een zeer onderscheidend uiterlijk. Hoogwaardig kunststof maakt deze vormgeving mogelijk, terwijl het hart van de ventilator bestaat uit RVS onderdelen en een zeer licht lopende lagerset. De Silairo windgedreven ventilator is vanwege zijn unieke technische eigenschappen gepatenteerd.

Dynamisch en duurzaam

De Silairo windgedreven ventilator is geschikt voor plaatsing op ventilatiekanalen voor luchtafvoer van gebouwen of objecten om de natuurlijke stroming naar buiten te ondersteunen of te bevorderen en om terugstroming van lucht te voorkomen. Eventueel invallend regenwater wordt ingenieus aan de onderzijde weer naar buiten afgevoerd. Het hoogwaardige kunststof, ongevoelig voor corrosie, is speciaal voor een dynamische en duurzame buitentoepassing geselecteerd en UV-bestendig.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie