Losanges NedZink NATUREL accentueren getoogd dak

Uniek, gracieus en speels

In het Noord-Brabantse Budel staat een unieke villa. Op het eerste gezicht kijk je naar een super robuuste woning. Een meer objectieve blik onthult echter een gracieus en speels object met getoogde en verspringende daken.

Bijzonder is het huis zeker, ontworpen door Hertroijs Architekten uit Valkenswaard. Neem alleen al de toegepaste materialen als natuursteen, eikenhouten balken en de strak aangebrachte losanges van NedZink NATUREL door Reuverse Zinkmeester Gebr. Lemmen Maatwerk in Zink. Maikel Lemmen typeert het als ‘een mooie combi van pure producten’. De uitdaging lag in de rondingen van het duizend vierkante meter grote dak. De losanges NedZink NATUREL zijn haaks, maar nergens kom je een haakse hoek tegen. Alles is rond. Dus was het knippen, passen en meten. In totaal werden er ruim zesduizend prefab losanges met een haaksysteem bevestigd op het dak. Nu biedt het geheel van de losanges NedZink NATUREL een interessant lijnenspel dat het getoogde dak mooi accentueert.

  • Fabrikant NedZink NATUREL : NedZink B.V. uit Budel-Dorplein
  • Architect: Hertroijs Architekten uit Valkenswaard
  • Zinkmeester: Gebr. Lemmen Maatwerk in Zink uit Reuver
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie