Meer mogelijk met aluminium privacyschermen

Esthetische oplossing afscherming van buitenruimtes

Roval Aluminium heeft behalve een groot aanbod aluminium bouw-producten ook aluminium privacyschermen in het product-assortiment. Deze onderscheiden zich niet alleen door kwaliteit, maar ze zijn ook nog eens fraai om te zien.

Doordat de combinatiemogelijkheden van deze PS-serie eindeloos zijn en de maatwerkmogelijkheden van Roval legio, is er voor vrijwel elke situatie wel een passende oplossing. Privacyschermen zijn ervoor bedoeld om aangrenzende buitenruimtes van elkaar te scheiden. Ze vergroten daardoor op esthetische, duurzame en kwalitatief hoogwaardige wijze de privacy. Ze worden geplaatst op onder meer balkons, loggia’s of galerijen waaraan bijvoorbeeld meerdere appartementen grenzen. Ook kunnen de aluminium privacyschermen worden toegepast als tuin- of erfafscheidingen. En het zijn mede dankzij hun stabiliteit ook nog eens uitstekende windvangers. Mooi multifunctioneel.

Eindeloos combineren

Roval heeft een uitgebreid assortiment privacyschermen, waarbinnen ook nog eens volop te combineren valt. Standaard zijn er de PS-1 tot en met PS-8. De diverse types uit deze serie variëren in vlakverdeling en vulling. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de vlakken te vullen met kunststof/HPL panelen of met (mat) glas. Ook in afwerking is er meer mogelijk. De schermen kunnen afhankelijk van smaak met een rechte of afgeschuinde hoek worden geleverd. Daarnaast biedt Roval keuze uit twee soorten aluminium kaderprofielen. Door de opties te combineren zijn er ongekend veel varianten mogelijk.

Meer bevestigingsmogelijkheden

Ook voor de wijze van bevestiging zijn er verschillende opties die vooral samenhangen met de locatie waar de privacyschermen dienen te worden bevestigd. Zo is er een vloerbevestiging, een muurbevestiging en een gootbeugel. De privacyschermen worden inclusief alle bevestigingsmiddelen geleverd. En over mogelijkheden gesproken: de privacyschermen zijn leverbaar in vrijwel alle Ral-kleuren en in geanodiseerde of gemoffelde uitvoering.

Kijk voor meer informatie op de website van Roval Aluminium.

Behalve de uitgebreide combinatiemogelijkheden binnen de PS-serie biedt Roval ook projectspecifieke maatwerkoplossingen. Neem hiervoor contact op met Roval.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie