Maak kans op een uitgebreid Walraven Sinterklaaspakket!

Nomineer je collega voor het Walraven Sinterklaasboek

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd en het coronavirus heeft hierin een grote rol gespeeld, zeker ook voor onze collega’s in de bouwsector. Ondanks de pandemie en de bijbehorende maat-regelen zijn installateurs, groothandels, aannemers en andere belangrijke collega’s in de bouwwereld zoveel mogelijk doorgegaan met hun werkzaamheden. Wij denken dan ook dat het tijd wordt om hen in het zonnetje te zetten!

Wie verdient een plekje volgens jou?

Ken jij een collega die dit jaar iets moois heeft laten zien in bijvoorbeeld een project? Had hij of zij een handige oplossing bedacht voor een installatie uitdaging of verdient diegene gewoon een steuntje in de rug? Nomineer hem of haar dan voor het Walraven Sinterklaasboek!

In dit speciale Sinterklaasboek, dat in te zien is op onze website, staan alle genomineerden die het verdienen om even in de spotlight gezet te worden. Onder de inzendingen verloten wij 5 uitgebreide Walraven Sinterklaaspakketten bestaande uit lekkernijen en Walraven-producten, voor zowel de inzender als de genomineerde!

Kans maken op een uitgebreid Sinterklaaspakket?

Vul dan het inschrijfformulier in via onze website en nomineer jouw collega!

De actie loopt t/m 29 november 2020. De winnaars worden persoonlijk bericht en tevens bekendgemaakt via de Walraven social media kanalen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie