Uitbreiding glasbalustrade profielen van Storax

Slim en innovatief

Storax heeft met het programma van ONLEVEL slimme profielen voor glasbalustrades in het assortiment. In dit artikel worden drie innovatieve profielen genoemd en het SKYFORCE systeem voor Franse balkons.

3020

De TL-3020: een intelligente verdere ontwikkeling van één van de sterkste producten in de 1.0 kN toepassing. Uitstekend geschikt voor toepassing in de nieuwbouw onder dekvloeren, bijvoorbeeld voor balkons of terrassen, realiseert het profiel door zijn verbeterde statische eigenschappen een bijzondere geringe randafstand en daardoor ruimtewinst. Daarbij is er natuurlijk ook rekening gehouden met de bepalende asafstanden.


Het F-Profiel TL 3020 is bestand tegen een lineaire belasting van 1.0 kN en is geschikt voor glasdiktes tussen 12 mm en 21,52 mm.

3021

Het Y-profiel TL-3021 is compleet eenvoudig en eenvoudig compleet. Want het is de intelligente verdere ontwikkeling van de TL-3011 – met verbeterde statische eigenschappen en bovendien een afdeklijst voor het gehele profiel. Met behulp van de hoogteverstelling wordt de montage compleet eenvoudig. Het profiel is uiteraard zowel bij binnen- als bij buitentoepassingen bruikbaar. Het is bestand tegen een lineaire belasting van 1.0 kN en is geschikt voor glasdiktes tussen 12 mm en 21,52 mm.

Translevel 6000

Het U-profiel TL6000 is de grote uitdaging voor alle aluminiumprofielen en heeft bovendien nog aanzienlijke montagevoordelen. Speciaal geschikt voor privé toepassingen en weinig bezochte gebouwen. Binnen en buiten bruikbaar, met ca. 300 mm bevestigingsafstand en in combinatie met Flex-Fit van 12 mm – 21,52 mm is de TL-6000 in  montage en prijs onverslaanbaar.

Franse Balkons

ONLEVEL zet innovatieve trends met de SKYFORCE valbeveiliging voor Franse balkons. Het is de eerste praktisch onzichtbare systeemtoepassing. Maar wat nog beter is: het is de beste en meest kosteneffectieve systeemtoepassing op de markt. Er bestaat geen systeem dat eenvoudiger en sneller kan worden gemonteerd. dit bespaart u onnodige frustratie en geeft u waardevolle extra tijd en winstpotentieel. Dankzij het ONLEVEL “prefab systeem” bespaart u 45 minuten montagetijd per set. Er is consequent zowel het snelle als het gemakkelijke geïmplementeerd in de installatie en het klassieke en tijdloze design. De valbescherming kan eenvoudig achter de rolluikgeleiders worden gemonteerd met eenvoudige tools. SKYFORCE is compatibel met elk raamprofiel: dankzij de Slide & Click-techniek kan het systeem direct gemonteerd worden op het raamkozijn of metselwerk. Het beste van alles is de overall toepassing voor alle glasdiktes, hoogtes en breedtes met slechts één profiel.

Bekijk het complete assortiment op onze website.

Meer informatie? Stuur een e-mail naar onze productmanager Henri van Driel of neem telefonisch contact op via nummer 078-3030918.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie