Ontwerp uw entree volledig naar wens met emco

Een extra dimensie

Ontwerp een professionele entreemat volledig naar wens. De chromojet printtechniek van emco maakt het mogelijk om ieder ontwerp of patroon in uw entreemat te integreren. U kunt hierbij denken aan de stijl van achterliggende vloeren, omliggende wanden, huisstijl van een bedrijf of een modern patroon dat de entree een extra dimensie geeft.


Bovenstaande ontwerpen zijn mogelijk in de bekende emco Maximus Image kwaliteit. Een functionele schoonloopzone met een duurzame en slijtvaste constructie van getuft velours 1/8” met poolmateriaal van 100% polyamide, het poolgewicht is 1.000 g/m2. Het materiaal is geschikt voor intensieve belastingen, zorgt voor een optimaal reinigend effect en een hoge vochtopnamecapaciteit.


De emco Maximus Image is inzetbaar als schoonloopzone of als inlage in het aluminium profiel, type Diplomaat Premium Large. Het ontwerp is volledig af te stemmen op de individuele wensen van de opdrachtgever of architect: in harmonie met de entree of juist opvallend en karakteristiek.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie