Minerale, ijzersterke afwerking voor vloer en wand

Decoratief en duurzaam met een eigentijds karakter

Beeld je eens in; een vloer of wand die je decoratief en cementgebonden kunt afwerken. Een vloer of wand met een natuurlijke uitstraling, die tegelijkertijd mechanisch oersterk is. Het lijkt haast onmogelijk. Maar dat is het niet. Cementeuze Ultratop en Ultratop Loft gietvloeren en wandafwerkingen van Mapei hebben een groot onderscheidend vermogen. Ze hebben een mineraal, eigentijds karakter en zijn bijzonder duurzaam. 

Ultratop systemen  

Cementgebonden gietvloeren en wandafwerkingen winnen snel aan populariteit. Niet alleen in huis, maar ook in kantoren en winkels kom je steeds vaker cementeuze vloer- en wandafwerking tegen. En dat is niet zonder reden. Cementgebonden Ultratop en Ultratop Loft gietvloeren en wandafwerkingen zijn helemaal van deze tijd. Robuust, strak, industrieel en een tikkeltje eigentijds. Dankzij het natuurlijke karakter en de mate waarop ze te personaliseren zijn, geven Ultratop en Ultratop Loft gietvloeren en wandafwerkingen elk interieur een eigen visuele handtekening. Van eenvoudige toepassingen tot de meest gewaagde architectonische hoogstandjes.  

Ultratop cementgebonden gietvloeren zijn er in drie varianten. Ultratop Betonlook in natuurlijk en gepolijste versie. En Ultratop Terrazzo met toeslagmiddel. Beide vloeroplossingen worden gekenmerkt door een mineraal organisch uiterlijk. Dit geeft een natuurgetrouwe weergave en maakt elke vloer uniek en op zichzelf staand.

Met Ultratop Loft kunnen decoratieve spachtelafwerkingen gecreëerd worden op vloeren en wanden in veel verschillende effecten. Aangebrachte kleurnuances met en zonder reliëf. Het geeft de architect en de applicateur de kans zijn eigen visuele handtekening toe te voegen. Minimalistisch, eigentijds en strak of meer traditioneel met veel wolkeffect.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Ultratop systemen? Informeer telefonisch naar de mogelijkheden via nummer (0)85 00 69 200, mail ons of bezoek de website

« Nieuws overzicht