Onuitputtelijke variatie aluminium dakranden

Duurzaam bouwen

De vraag naar duurzame bouw-materialen is ongekend hoog. Dat komt onder meer door de energietransitie en de aandacht die er is voor duurzaam bouwen. Aluminium dakranden passen naadloos in dit beeld. Ze zijn onderhoudsarm en gaan tientallen jaren mee zonder aan kwaliteit in te boeten.

Marktleider

Marktleider op het gebied van aluminium dakranden is Roval Aluminium. De dakranden van het Helmondse bedrijf zijn voor het grootste gedeelte vervaardigd van gerecycled aluminium. Dat geldt overigens voor alle aluminium dak- en gevelproducten van Roval. Want behalve aluminium dakranden heeft Roval ook aluminium muurafdeksystemen, balustersystemen, waterslagen, dagkantbekleding, goot- en overstekbekleding, privacyschermen en aluminium dakrandbeveiliging in het assortiment.

Onuitputtelijk assortiment

De keuze uit aluminium dakranden van Roval is vrijwel onuitputtelijk. Dat komt omdat binnen het assortiment honderden variaties mogelijk zijn. In vorm, kleur, afmeting en bewerking. Als totaalleverancier heeft Roval echter nog veel meer te bieden. Desgewenst worden de aluminium dakranden voorzien van bevestigingsgaten, binnen- en buitenhoeken, verbindingsplaatjes en ze kunnen in vrijwel alle RAL kleuren of geanodiseerd worden geleverd. Hiermee ontzorgt Roval haar klanten en wordt de kwaliteit gewaarborgd. Klanten hoeven voor speciale bewerkingen, zoals het aanbrengen van boorgaten, niet bij derden aan te kloppen. Bovendien is duurzaam bouwen hier ook mee gediend. De dakranden worden immers montageklaar geleverd. Dit komt ook nog eens de bouwlogistiek ten goede én het zorgt voor een snellere bouwtijd en daardoor voor lagere kosten.

Van standaardoplossingen tot maatwerk

Behalve standaard daktrimmen, heeft Roval Aluminium ook zogeheten architectonische modellen in het assortiment. De Roval-Kraal® is wellicht de bekendste. Daarnaast zijn er allerlei maatwerkoplossingen mogelijk. Op de website van Roval Aluminium zijn diverse inspiratieprojecten te vinden. Niet alleen met standaard aluminium daktrimmen, maar ook met architectonische dakranden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie