Plan in vijf stappen elektrische verwarming

Een unieke tool

Met de ePLANNER heeft ETHERMA een unieke tool ontwikkeld om snel en eenvoudig online elektrische vloer-verwarming en infraroodverwarming te plannen. In vijf simpele stappen wordt een volledig leg- en installatieplan voor het project opgesteld.

Behalve het indelen van de vloer-verwarming of infraroodpanelen in de ruimte, is er ook en calculatietool ingebouwd. Door gebruik te maken van een database met diverse historische waarden kan aan de hand van enkele gebouwkenmerken het juiste vermogen worden bepaald. Het uiteindelijke resultaat is naast de indelingstekening een gedetailleerde lijst van producten die nodig zijn voor het project.

Advies en engineering

Bij ETHERMA staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dat geldt niet alleen voor de producten, maar ook voor onze adviezen en service. Met de ePLANNER als calculatietool zetten we een nieuwe stap in het ontzorgen van de installateur. Kijk op onze website, probeer de ePLANNER zelf en ervaar het gemak van zelf berekenen en plannen.

Kwaliteit uit Oostenrijk

Dit jaar 40 jaar geleden is ETHERMA in Oostenrijk gestart met de productie van elektrische vloerverwarming. In de jaren ’80 was ETHERMA de grondlegger van de ‘dunne vloerverwarmingssystemen’, geschikt voor installatie direct onder de tegels. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende producent van elektrische verwarming en infraroodverwarming in Europa.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie