Speciaal voor buiten: Emco entreematten

Voorkom ongelukken, hoge schoonmaakkosten en beschadigingen van vloeren

Bij entrees waar extreem veel vuil naar binnen wordt gelopen heeft dit een groot effect op de vloeren in het gebouw. Het gevolg: hoge schoonmaakkosten en onnodige slijtage en beschadigingen van vloeren. Bovendien vergroot vuil het risico op uitglijden en andere ongelukken.


De Emco entreematsystemen speciaal voor buiten hebben zich in de loop der jaren bij een groot aantal projecten bewezen als dé oplossing ten behoeve van vuilreductie. Een weerbestendige borstelmat voorzien van cassetteborstel- of rubber inlagen verwijdert het grove vuil van de schoenzolen. Door buiten gebruik te maken van een goede voorziening komt het vuil überhaupt niet binnen en verspreidt het zich ook veel minder snel door het gebouw.

Aangepast aan uw wensen

Het Emco entreematsysteem wordt volledig op maat gemaakt en is zowel qua type als afmeting af te stemmen op uw specifieke wens.

Voordelen

De Emco entreematten zorgen voor een besparing op reinigingskosten en verlengen de levensduur van de achterliggende vloeren. Daarnaast zorgen zij voor een mooie uitstraling en voor meer veiligheid, doordat het uitglijden wordt beperkt.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie