Luchtreiniger van Euromate brengt gezonde en coronaproof lucht op de werkplek

Maximale bescherming tegen virus maakt opening kantoren weer mogelijk

Nederlanders zijn corona zat en verlangen naar het ‘oude normaal’: terug naar college, naar de sportschool of eindelijk weer naar het werk. Tegelijkertijd zorgt de crisis voor meer bewustwording over het belang van schone lucht en van een gezond binnenklimaat. Wat doet lucht met je gezondheid? Uit onderzoek blijkt dat luchtkwaliteit binnen vaak vervuild is en kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten. Om dit probleem tegen te gaan brengt het Brabants bedrijf Euromate een luchtreiniger op de markt die virussen en andere vervuiling filtert uit kantoorruimtes. Het gecertificeerde apparaat - genaamd Pure Air Shield 3300 - filtert minimaal vijf keer per uur de lucht van de ruimte om aerosolen en andere luchtvervuiling zoals fijnstof te minimaliseren. Daarmee zorgt het voor een veilige en coronaproof omgeving voor de werkende Nederlander. 

“Op kantoor stoten we continu deeltjes uit tijdens het praten, niezen of ademen. Kleine druppeltjes - ook wel aerosolen genoemd - waar coronadeeltjes in kunnen zitten, blijven vaak minutenlang in de ruimte zweven met alle risico’s van dien. Daarom is het continu reinigen van de lucht essentieel. De Pure Air Shield 3300 zuigt via de onderkant de vervuilde lucht aan en blaast schone lucht aan de bovenkant weer uit. Het apparaat zorgt ervoor dat vergaderkamers, kantines, receptieruimtes en kantoortuinen minimaal vijf keer per uur worden gereinigd en dus van schone lucht zijn verzekerd”, aldus Annelies de Jong, woordvoerder bij Euromate. 

Specificaties Pure Air Shield (PAS) 3300
  • Geschikt als standalone apparaat voor grotere verblijfsruimtes.
  • Verrijdbaar en dus inzetbaar op meerdere plekken in een gebouw.
  • Fluisterstil en energiezuinig door de timer functie.
  • De PAS 3300 is uitvoerig getest en gecertificeerd door onderzoeksbureau SGS op filtratie van aerosolen en op de eliminatie van virussen en bacteriën.
  • Prijs op aanvraag, leasen ook mogelijk.

Ga voor meer informatie naar de website van Euromate.

« Nieuws overzicht