Renoveren en verbouwen met kunststof gevelbekleding

Duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en montagegemak

Verbouwen van een bestaande woning is erg populair in de huidige huizenmarkt. Houten panelen worden steeds vaker vervangen voor duurzame kunststof gevelbekleding. De voordelen van kunststof panelen zijn dan ook groot. Denk hierbij aan de duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid, maar ook het montagegemak.

Nieuwbouw of renovatie

In de huidige overspannen huizenmarkt worden er steeds meer huizen verbouwd en gerenoveerd. Hierbij wordt er gekozen voor meer ruimte of het opknappen van bestaande woning van binnen- en buitenzijde. Bij deze renovaties wordt er steeds vaker gekozen voor duurzame materialen die onderhoudsarm zijn. De keuze voor kunststof gevelbekleding is dan vaak eenvoudig gemaakt. Deze gaat tientallen jaren mee, zonder enige vorm van rot of schimmel. Het is makkelijk te onderhouden door het enkel te reinigen.

Meer ruimte met een uitbouw

Te weinig ruimte in de huidige woning? Menig Nederlander kiest voor een uitbouw als uitkomst. Met een uitbouw creƫer je veel extra leefruimte in de bestaande woning. Hier (zie foto bovenaan dit artikel) is er gekozen voor een uitbouw aan zowel de beneden als bovenverdieping. Bij bijna elk type woning is een uitbouw mogelijk. De buitenzijde wordt hierbij steeds vaker afgewerkt met duurzame materialen, denk aan kunststof gevelbekleding. Hierbij kan er gekozen worden voor horizontale of verticale bevestiging.

[[{"fid":"248879","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Vinyplus dakkapel","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Vinyplus dakkapel","field_caption[und][0][value]":"Vinyplus dakkapel"},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Vinyplus dakkapel","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Vinyplus dakkapel","field_caption[und][0][value]":"Vinyplus dakkapel"}},"attributes":{"alt":"Vinyplus dakkapel","title":"Vinyplus dakkapel","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Onderhoudsarme dakkapel

In deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, is een fijne werkplek essentieel. De keuze voor een dakkapel wordt dan ook vaak gemaakt. Een dakkapel is vaak niet makkelijk te bereiken voor onderhoud. Het merendeel van de huidige dakkapellen wordt dan ook aan de buitenzijde volledig afgewerkt met kunststof. Deze dakkapel is aan de buitenzijde volledig afgewerkt met Vinyplus kunststof gevelbekleding en Vinyplus dakranden. Hiermee wordt er een dakkapel gerealiseerd die weinig onderhoud vergt en jaren meegaat.

[[{"fid":"248880","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Eurotexx gevelbekleding","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Eurotexx gevelbekleding","field_caption[und][0][value]":"Eurotexx gevelbekleding"},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Eurotexx gevelbekleding","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Eurotexx gevelbekleding","field_caption[und][0][value]":"Eurotexx gevelbekleding"}},"attributes":{"alt":"Eurotexx gevelbekleding","title":"Eurotexx gevelbekleding","class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

Natuurlijke uitstraling

De Nederlandse woningmarkt kent veel woningen waarbij de bovenverdieping van buiten is bekleed met gevelpanelen. Deze gevelpanelen zijn vaak gevoelig voor verwaarlozing. Bij deze woning is er gekozen voor onderhoudsarme Eurotexx gevelbekleding in de kleur antraciet. Door de unieke houtstructuur zijn de panelen bijna niet van echt hout te onderscheiden. Door de natuurlijke uitstraling past deze aanpassing goed bij het omgevingsplan dat voor deze wijk is afgegeven.

Voordelen van kunststof gevelbekleding van Milin
  • Hoge materiaaldichtheid
  • Onderhoudsarm
  • UV-bestendig
  • Eenvoudig te monteren
  • Natuurlijke uitstraling
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie