Schrijf u in voor het Walraven Webinar Isolatiebeugels

En kom alles te weten over het isoleren van leidingen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van isoleren? Op woensdag 31 maart van 16.00 – 17.00 uur organiseert Walraven een webinar over de installatie van isolatiebeugels.

Bent u benieuwd wanneer u deze beugels moet toepassen, wat de voordelen zijn van deze beugels, welke soorten er precies zijn of heeft u andere technische vragen in het kader van het isoleren van uiteenlopende situaties? Neem dan zeker deel aan dit webinar!

Schrijf u eenvoudig in via onderstaande link:

Inschrijven Webinar Isolatiebeugels.

Tijdens dit webinar vertellen wij u alles over de voordelen en noodzaak van het isoleren van leidingen, de verschillende toepassingsmogelijkheden, waar u op moet letten tijdens het isoleren en wat de beste isolatieoplossingen zijn voor uw projecten. Kortom: stap met ons mee in de veelzijdige wereld van het isoleren van leidingen!

Bekijk hier de video waarin Joost van Liempt (Manager External Sales bij Walraven) uitlegt wat u kunt verwachten tijdens dit webinar.

Verder komt u tijdens ons webinar meer te weten over onder andere:

  • De basis van isoleren voor verschillende installaties
  • De verschillen tussen voor- en na-isoleren
  • Hoe u tot de juiste keuze komt voor uw project
  • Waar u op moet letten tijdens het isoleren
  • De uiteenlopende mogelijkheden en combinaties

Een uur vol nuttige informatie dus! Natuurlijk delen we onze beste tips met u en krijgt u alle gelegenheid om vragen stellen. Uiteraard is deelname aan dit webinar geheel gratis.

Noteer woensdag 31 maart van 16.00-17.00 uur in uw agenda en dan ontmoeten wij u graag digitaal!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie