Een slimme lift maakt uw gebouw aantrekkelijker

Digital Xperience

Recent is de 100ste slimme KONE Monospace DX-lift verkocht aan Bouwbedrijf Boot uit Breda. DX staat voor Digital Xperience: deze liften zijn voorzien van ingebouwde connectiviteit, waarmee het mogelijk is een volledig nieuw soort gebruikerservaring te creëren. Door slimme oplossingen en diensten toe te voegen wordt het leven in een gebouw voor bewoners en gebruikers nog eenvoudiger en comfortabeler.

 
Gratis KONE mediascreens ter ere van de 100ste verkochte DX-lift

In het door Bouwbedrijf Boot te bouwen appartementencomplex Ravel worden in totaal twee DX-liften geïnstalleerd. Eén daarvan was de 100ste, reden voor ons om twee mediascreens aan te bieden. Hiermee creëert men met gemak een unieke ervaring voor elke liftgebruiker. Met de KONE infotainment oplossingen kan gemakkelijk multimediacontent en andere informatie worden gedeeld in de cabine van de lift.

Een lift is niet langer meer alleen een transportmiddel, deze slimme lift biedt:
  • De mogelijkheid om gemakkelijk en op afstand digitale services als KONE 24/7 Connected Services en KONE Residential Flow te activeren.
  • Beveiligde API’s voor oplossingen van derden, om nieuwe en enerverende diensten te creëren. KONE werkt samen met een aantal bedrijven, waaronder BlindsquareRobotiseSoundtrack Your Brand en meer, voor een nog betere people flow experience.
  • Nieuwe designs en innovatieve materialen, waaronder antivlek-, antikras- en antibacteriële oppervlakken.
  • Geavanceerde dynamische weergave-, geluids- en verlichtingsopties om de sfeer en het interieur te transformeren.
  • Een reeks duurzame materialen om te voldoen aan criteria voor groene gebouwen zoals BREEAM.


Op de bouwplaats van Ravel werd de cheque voor de mediascreens in ontvangst genomen. Angelique Boot, directeur Bouwbedrijf Boot, was blij met het gebaar van KONE; ‘We doen al lang zaken met KONE, we zijn partners die gaan voor optimale kwaliteit met een menselijke maat.’

Lees hier meer over de KONE DX-liften.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie