Huisautomatisering voor traditionele bekabeling

Voor een beperkt budget en zonder te renoveren

Niko Home Control kan eenvoudig worden aangesloten op de traditionele bekabeling van elke woning en is hierdoor uitermate geschikt voor klanten die vragen om huisautomatisering zonder renoveren en met een beperkt budget.

Niko Home Control is de elektrische installatie waarmee je vanaf een centrale plaats in huis (of zelfs van overal ter wereld) verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, airconditioning en gordijnen bestuurt en de controle bewaart over je voordeur. Je bedient het Niko Home Control systeem met schakelaars, je smartphone of tablet en eventueel met een touchscreen.

Hebben je klanten slimme systemen van andere merken in hun woning? Niko Home Control koppel je gemakkelijk aan de systemen van verschillende kwaliteitspartners.

Standaardfuncties hoef je niet te programmeren, ze werken automatisch. Wil je meer functionaliteiten toevoegen? Dan kan dit met behulp van de gratis Niko Home Control software.

Traditionele bekabeling

Benodigdheden voor Niko Home Control traditionele bekabeling:

  • De draadloze slimme hub; verbindt de bedieningen en sensoren met het internet.
  • Geconnecteerde bedieningen; denk aan basisbedieningen als schakelaars, wandcontactdozen, dimmers, rolluikbediening en bewegingsdetectoren. Het is ook compatibel met de Niko Digital black.
Digital black

De Digital black is een volledig personaliseerbaar bedieningsscherm met een uitermate gebruiksvriendelijke interface met duidelijke symbolen. De Digital black heeft de grootte van een gewone schakelaar.

Het bedieningsscherm wordt automatisch geactiveerd als je het met de hand benadert. Zo kan je met één scherm tot 12 verschillende functies of sferen bedienen. De Digital black beschikt over een scherpe beeldkwaliteit met grote kijkhoek, wat het uitermate geschikt maakt voor variabele montagehoogten.

Lees hier meer over Niko Home Control.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie