De professionele buiten entreemat met rustige uitstraling

Vernieuwde collectie

Emco heeft zijn collectie met buiten entreematten recent vernieuwd met de emco Diplomaat Large Outdoor. Deze fraaie entreemat combineert een rustige uitstraling met een hoge mate van functionaliteit.

Mat met rustige uitstraling

De aluminium profielen in combinatie met de mooie inlage zorgen voor een ruimtelijke en rustige uitstraling. De tapijtinlagen zijn gemaakt van 100 procent polyamide, zijn waterafstotend en UV-bestendig. Ze blijven hierdoor jarenlang kleurecht en mooi. De inlage van de entreemat is te leveren in verschillende kleuren en de aluminium profielen kunnen bovendien in kleur worden geanodiseerd. De entreemat kan daarnaast worden gecombineerd met de emco inbouwramen of vuilvangbakken.

Functioneel en veilig

Primair zorgen de emco matsystemen voor een functionele en veilige entree. Functioneel uit oogpunt van een goede vuil- en vochtopname, maar daarnaast ook voor een hogere mate van veiligheid, door het reduceren van het gevaar op uitglijden en door het gebruik van brandvertragende grondstoffen. Verder dragen de emco entreematsystemen bij aan een onderscheidend design en positieve beeldvorming binnen het architectonisch geheel. Door de vele inbouwhoogtes zijn ze in combinatie met iedere vloer toepasbaar.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie