Genieten, door wind en weer

Dankzij de ultieme flexibele buitenruimte, geniet je elk moment van de dag van de tuin.

Je kent het wel: het zonnetje schijnt en jij bent aan het werk. Rond vijven ben je klaar en ga je naar huis. Tijd om te genieten van het mooie weer! Je dekt de buitentafel, pakt wat te drinken en bent klaar om buiten te eten. Eindelijk, de zon! Met een grote glimlach kijk je naar de lucht tot er plots een druppel op je gezicht valt. Het zal toch niet waar zijn? Er vallen nog meer druppels naar beneden en al snel ren je naar binnen.

                                              

Wat als?

Wat als je tijdens een kleine regenbui buiten kunt blijven zitten zonder druppels te voelen? Dat je op één knopje drukt, het water geweerd wordt en je rustig verder geniet van de buitenlucht, wetend dat je over tien minuten weer in het zonnetje zit? Tikkende druppels hoort op het lamellendak, terwijl het regenwater wordt afgevoerd? Wind en regen tegen worden gehouden? Dat klinkt toch mooi?

De ideale oplossing

Het lamellendak is een betrouwbare, moderne en montagevriendelijke oplossing tegen zon en regen, ontworpen en ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. De aluminium lamellen zijn 125 graden te roteren, wat zorgt voor een mooi lichtspel op het terras. Zodra er druppels komen, kantelen ze eenvoudig middels elektrische bediening. De lamellen zijn voorzien van speciale rubbers, waardoor het systeem nagenoeg waterdicht is. En dat allemaal in één product: de Altera.

De ultieme flexibele buitenruimte

De Altera is uit te breiden met SolidScreens, waardoor het terras ook aan de zijkanten goed beschermd is tegen wind, zon én regen. Dit maakt het Altera lamellendak tot de ultieme flexibele buitenruimte. Tevens is de sterke aluminium constructie zowel vrijstaand als tegen de wand te monteren en is het koppelbaar. Zo is er voor iedereen een oplossing om elk moment van de dag te genieten van de tuin, door wind en weer!

« Nieuws overzicht