De 5 voorwaarden waaraan de beveiliging van het buitenterrein moet voldoen

Passende beveiliging

Waar sommige organisaties een potentieel doelwit zijn voor georganiseerde criminaliteit, krijgen andere bedrijven mogelijk te maken met kruimeldieven, activisten, spionage of alleen nieuwsgierige wandelaars of dieren. In alle situaties is passende beveiliging nodig, maar vereisen allemaal andere maatregelen. Soms is een waarschuwingsbordje of een witte streep op de weg voldoende. En soms is er meer voor nodig. Een optimale beveiliging van het buitenterrein voldoet tenminste aan de volgende 5 voorwaarden.

De 5 buitenbeveiliging voorwaarden
  • Afbakenen om aan te geven wat van u is
  • Ontmoedigende werking
  • Detectie van ongewenst gedrag
  • Vertragen van indringers
  • Toegangscontrole van in- en uitgaande personen en voertuigen
Heras Security Model

Heras ontwikkelde het Heras Security Model dat uitgaat van deze 5 voorwaarden. Aan de hand van dit model brengen we uw beveiligingsbehoefte in kaart. Vanuit deze behoefte wordt er samen met u en de expertise van Heras gekeken naar mogelijk denkbare scenario’s. Om vervolgens vanuit deze scenario’s elementen uit het model in te delen naar beveiligingsniveau. Hiermee bieden we een op maat gemaakte geïntegreerde oplossing die past bij uw specifieke behoefte.

Meer weten over het Heras Security Model of een gratis adviesgesprek met een van onze experts?

Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Voldoet uw buitenbeveiliging al aan de 5 voorwaarden?

Als uw buitenbeveiliging voldoet aan de 5 voorwaarden dan is het essentieel om deze in topconditie te houden om te allen tijde operationeel te zijn en te blijven. Door uw buitenbeveiliging regelmatig te onderhouden verkleint u bovendien de kans op storingen en onveilige situaties. Heras kan dit onderhoud uitvoeren middels een Service- en Onderhoudsoplossing op maat. Zo kunt u kiezen voor twee onderhoudsinspecties per jaar, waarmee u profiteert van:

  • een speciaal tarief voor onderdelen en uren;
  • 24/7 bereikbaarheid;
  • responstijd binnen 24 uur, 7 dagen per week (24/7);
  • technische ondersteuning.

Ook profiteren van deze voordelen? Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

« Nieuws overzicht