nora® by Interface breidt assortiment uit met rubber trapoplossing met modern design

Duurzaamheid en esthetiek

Interface®, een wereldwijde commerciële vloerenfabrikant en wereldleider op het gebied van duurzaamheid, breidt zijn nora® by Interface-portfolio van trapvormen uit met het norament® 926 arago design, met modern, onregelmatig marmer voor een unieke esthetiek.

De geïntegreerde norament® trapvormen uit één stuk combineren trapneus, trede en stootbord als een enkel element. Ze zijn geschikt voor een scala aan omgevingen, van openbare gebouwen en industriële toepassingen tot onderwijs, sociale woningbouw en gezondheidszorg. Optioneel kan de trap worden voorzien van extra signaal- of veiligheidsstrips.

Uitgebreide ontwerpmogelijkheden

De nieuwe norament® 926 arago trapvormen voegen een modern designcomponent toe aan de huidige trapvormdessins. “Met dit nieuwe ontwerp hebben we nu meer opties om onze klanten te ondersteunen die op zoek zijn naar moderne designelementen in hun ruimtes - in alle segmenten - terwijl ze tegelijkertijd de functionaliteit en duurzaamheid van onze trapvormen leveren”, aldus Dirk Oswald, Head of Product & Brand Beheer nora productlijnen. Elke norament® 926 arago trapvorm is uniek met een vlakke, gerichte reliëfstructuur met modern, onregelmatig marmer. Het kleurenpalet bestaat uit zes verschillende grijstinten die de moderne look vakkundig ondersteunen.

Signaal- en veiligheidsstrepen

norament® 926 arago trapvormen kunnen worden uitgerust met signaal- of veiligheidsstrips in verschillende breedtes, kleuren en slipklassen, zowel op het loopvlak als in de neus. De contrasterende signaalstrepen helpen om de zichtbaarheid van de trapvormen te verbeteren - van de instaptrede tot de uitstaptrede - en maken het begin of einde van de trede duidelijk zichtbaar. Zowel de trappen als de veiligheidsstrepen bieden een bijzonder hoge slipweerstand, waardoor het risico op ongevallen wordt verkleind. De signaal- en veiligheidsstrepen zijn standaard verkrijgbaar in de breedtes twee, drie, vier of vijf centimeter, of als lichtgevende signaalstrepen in twee centimeter. Bijpassende plinten en traphoeken vormen een aanvulling op de norament® 926 arago trapvormen en zorgen voor een allround succesvolle uitstraling.

« Nieuws overzicht