Easy fit-montage TECE bedieningsplaat zorgt voor gemak en bespaart tijd

Voor nieuwe inbouwframes

TECE heeft een nieuwe montagewijze van de bedieningsplaat ontwikkeld. Dit montageprincipe heet terecht easy fit en is van toepassing bij de nieuwe inbouwframes die onlangs zijn geïntroduceerd. De montage van de bedieningsplaat geschiedt nu zeer eenvoudig en snel. Zonder stress, zonder afstellen, zonder meten achteraf. Bovendien bespaart het ruim 60% werktijd en het verlaagt de faalkosten.

De easy fit-montage geschiedt met slechts twee schroeven, die steekt u erin en drukt u door. Dan zet u de schroeven met een paar slagen vast. Nu zit het bevestigingsframe van de bedieningsplaat al vast op de spatbescherming van de spoelkast. Vervolgens plaatst u in een handomdraai de bedieningsstangen door deze 45 graden te draaien. Klaar!

Alles past, net als voorheen

Bij TECE passen alle series bedieningsplaten op alle TECE spoelkasten. Bij een renovatie kan de bedieningsplaat dus altijd probleemloos worden vervangen, zonder dat de spoelkast vervangen hoeft te worden. Deze compatibiliteit blijft ook met de montagewijze easy fit behouden. Dit betekent dat alle bedieningsplaten passen op zowel de spoelkasten die tot april 2021 zijn geleverd, als op de nieuwe spoelkasten die vanaf april 2021 zijn of nog worden geleverd.

Alles duidelijk met QR-code

Om u duidelijk te informeren over de montage, technische gegevens of reserve onderdelen zijn het bevestigingsframe, de spatbescherming en de bedieningsplaat voorzien van een QR-code.

Kijk voor meer informatie op de website van TECE.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie