Een mooie en luxe entree

Rotterdam Ahoy

Het Eurovisie Songfestival was een groot succes. Met name door de knappe organisatie in Rotterdam Ahoy. Storax is trots dat het voor dit prachtige moderne gebouw diverse afbouwproducten heeft mogen leveren en aanbrengen.

De nieuwbouw, door Kraaijvanger Architects ontworpen, vormt de nieuwe entree van Rotterdam Ahoy. Storax heeft onder andere deze entree mogen voorzien van luxe Combi-Classic entreematten met naaldvilt tapijt. Het RACC beschikt over 35 zalen, variĆ«rend voor 50 tot 1.000 personen. In deze zalen zijn door Storax RVS plinten geleverd en aangebracht.

RTM Stage is de grootste zaal van het gebouw, hier is de levering en montage van verlichte trapneuzen verzorgd. Deze ruimte kan gebruikt worden als muziekhal voor 7.800 bezoekers (een zogenoemde midsize arena) en als theater/auditorium. Met een capaciteit van 2.750 plaatsen (en in XL-variant 4.000 plaatsen) is RTM Stage de grootste theaterzaal van Nederland.

Door de enorme uitbreiding van de capaciteit zijn er ook diverse nieuwe ruimtes gemaakt om de logistieke stroom, onder andere op het gebied van horeca, te faciliteren. In de ruimtes voor de keukens is Storax muurbescherming toegepast om te voorkomen dat de tegelwanden beschadigen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie