Primeur met fluweelzachte wc-bedieningsplaat van TECE

TECEvelvet

TECE zet de trend met de serie TECEvelvet wc-bedieningsplaten voorzien van het fluweelzachte materiaal FENIX NTM®. Het exclusieve FENIX NTM® is ontwikkeld door de Italiaanse fabrikant Arpa Industriale en heeft al vele designprijzen gewonnen. Niet voor niets wordt dit bijzondere materiaal ook toegepast bij luxe kantoor- en winkelinrichting, keukens, in de meubelbouw en badkamers. En nu voor het eerst door TECE voor bedieningsplaten voor het toilet. In combinatie met het geometrische ontwerp van sterdesigner Konstantin Grcic, staat TECEvelvet garant voor een exclusieve badkamerbeleving.

Voelt fluweelzacht aan

Het innovatieve FENIX NTM® zorgt voor een fluweelzachte ervaring bij het bedienen van de bedieningsplaat. Het is dan ook niet toevallig dat de serie de naam TECEvelvet heeft gekregen. De unieke oppervlaktestructuur verspreidt het licht in plaats van het te reflecteren, en geeft TECEvelvet zijn extreem matte en bijzondere uitstraling. Het zachte gevoel wordt ondersteund door de technologie achter de plaat, waarbij de twee knoppen met rubber zijn gebufferd. Zo geven ze de gebruiker een prettige ondersteuning. Het materiaal is zeer bestendig tegen vingerafdrukken, krassen en schoonmaakmiddelen. Een nieuwe generatie acrylhars vormt een gesloten oppervlak en voorkomt het binnendringen van stof en water. Het ideale materiaal voor natte ruimten.

Lichte en stoere kleuren

De TECEvelvet is leverbaar in zes internationaal georiënteerde kleuren. De lichte kleuren passen harmonieus bij zachte pasteltinten en natuurlijke interieurs. De donkere tinten zijn bijvoorbeeld goed te combineren met een strakke of industriële look. Met het inbouwframe kan de bedieningsplaat volledig vlak worden ingebouwd. Dit levert een bijzonder mooi resultaat op – zeker wanneer TECEvelvet wordt gecombineerd met wandbekleding in dezelfde kleur of hetzelfde materiaal FENIX NTM®.

Kijk voor meer informatie op de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie