Hoe voorzie je een pand van beveiliging, zonder hak- en breekwerk?

Nieuw draadloos beveiligingssysteem in een handomdraai aan te leggen, zonder ontsierende bekabeling.

Veilig wonen en werken zou vanzelfsprekend moeten zijn. Toch worden per jaar duizenden huishoudens en ondernemers geconfronteerd met een inbraak, brand, overval of koolmonoxidevergiftiging. Met het nieuwe draadloze beveiligingssysteem van Chubb Fire & Security is een huis of (winkel)pand in een handomdraai te beveiligen, zonder ontsierende bekabeling. 

 
Voor elke situatie een oplossing

Het draadloze beveiligingssysteem met zijn moderne en stijlvolle vormgeving is geschikt voor het beveiligen van een kleine ruimte met een enkele bewegingsmelder tot omvangrijke systemen met 200 componenten en 200 gebruikers. Het systeem kan worden ingezet voor onder andere:

  • Inbraakbeveiliging
  • Branddetectie
  • Paniekalarm
  • Koolmonoxide detectie
  • Camerabewaking
  • Alarmverificatie
  • Waterdetectie
  • Gebouwautomatisering (domotica) 
Gebruiksgemak via de app

Het beveiligingssysteem is met een gebruiksvriendelijke app volledig te bedienen op een smartphone, tablet of computer. Wordt het pand verlaten zonder dat het systeem is ingeschakeld, dan krijgt de gebruiker daarvan een herinneringsbericht zodat het systeem alsnog ingeschakeld kan worden. Verder kan de gebruiker via de app de status van het systeem controleren, live de beelden van de camera’s bekijken, beelden terugkijken en de instellingen van de camera's wijzigen.

Slimme schakelaars en bewegingsmelders

Het draadloze beveiligingssysteem is uit te breiden met een groot aantal componenten. Denk aan ‘slimme’ schakelaars waarmee verlichting of gordijnen automatisch geschakeld kunnen worden. Of een watermelder die alarmeert wanneer er water in een ruimte komt omdat de wasmachine, een aquarium of waterleiding lekt.

Het systeem biedt verschillende bewegingsmelders. Bijvoorbeeld met ingebouwde camera, met infrarood voor standaard ruimtes, met radar voor ruimtes waar airconditioning aanwezig is, met een ingebouwde glasbreukmelder om het inslaan van een raam te detecteren en een waterdichte versie voor buitentoepassing. 

Neem voor meer informatie over dit multifunctionele draadloze beveiligingssysteem contact op met Chubb via onderstaande contactgegevens.


Meer informatie

Chubb Fire & Security B.V.
088 112 40 00
info@chubbfs.nl
 

Ga naar de website voor meer informatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie