Maak uw toegangssystemen slim met de service Connect

Bespaar tijd en geld

Slimme toepassingen kunnen u veel tijd en geld besparen, de levensduur van uw toegangsoplossing verlengen en de risico’s van onveilige situaties, zoals een inbraak, beperken. Maak uw terreinbeveiliging daarom slim en maak kennis met Connect.

Connect biedt niet alleen informatie over de status van uw toegangsoplossingen, maar monitort ook 24/7 alle belangrijke componenten en maakt de vertaalslag naar praktische informatie voor beheerders. Zo heeft u via uw smartphone, tablet of pc altijd realtime inzicht in de status van uw automatische schuifpoort, slagboom, speedgate of tourniquet.

Daarnaast stuurt de slimme oplossing nog voordat u een probleem hebt opgemerkt een signaal als er afwijkingen zijn in de gebruikelijke werking van uw systeem. Dit kan zijn door een schade of storing, maar ook omdat iemand ongeoorloofd uw terrein probeert te betreden.

Door de slimme service Connect kunnen we proactief en gericht handelen, downtime minimaliseren en onderhoud precies op het juiste moment uitvoeren. Ontdek ook de voordelen van onze slimme service en voeg Connect toe aan uw toegangssysteem.

De 5 slimme voordelen van Connect
  • Slim beheren van uw toegangssystemen voor een onbezorgd gevoel
  • Slim monitoren van storingen en in stand houden van de continuïteit
  • Slimme toegang op afstand en op elk gewenst moment
  • Slim besparen en nooit betalen voor onnodig onderhoud
  • Slim de levensduur van uw toegangssystemen verlengen

Maak nu kennis met Connect.

« Nieuws overzicht