De natuurlijke uitstraling van hout met de voordelen van kunststof

Een onderhoudsvriendelijke gevel die één is met de omgeving. Dit behoort tot de mogelijkheden met een houtlook gevelbekleding.

Een houten gevel is tijdloos en sluit vaak perfect aan bij een natuurrijke omgeving. Maar ook in de stad komt een houten gevel nog regelmatig terug. Naast dat het prachtig is, vergt het ook veel onderhoud. Er moet geschuurd, gebeitst en geschilderd worden en met enige regelmaat moeten de planken vervangen worden voor nieuwe planken.

Houtrot, schimmel en verkleuring behoren tot het verleden met een kunststof gevelbekleding. En een houten gevel hiermee ook zou je denken, maar niks is minder waar. Kunststof gevelbekleding met houtlook heeft de natuurlijke uitstraling van een houten gevel, zoals bijvoorbeeld eiken, met de voordelen van kunststof. Kunststof gevelbekleding is onderhoudsarm, eenvoudig te monteren door het lichte gewicht en duurzaam, doordat het gemaakt is van gerecycled kunststof.

VinyPlus

VinyPlus is een kunststof gevelbekleding gemaakt van hoogwaardig gerecyclede kunststoffen. VinyPlus is er in verschillende kleuren nerfstructuren, hierdoor lijkt de gevelbekleding op geverfde houten planken. Daarnaast zijn er VinyPlus houtstructuurfolies die bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Neem Turners eiken: deze folie heeft een prachtige natuurgetrouwe uitstraling. Deze gevelbekleding is ook verkrijgbaar met een zwarte sponning. Dit zorgt voor een moderne open-gevel-look.

Vraag een gratis kleurmonster aan.

Eurotexx

Eurotexx is een volschuim gevelbekleding met een hoge materiaaldichtheid. Door de unieke lange houtstructuur van maar liefst 1,5 m2 krijgen de kunststof panelen een geloofwaardige uitstraling van echt hout. Daarnaast zijn ze waterdicht door de unieke perfecte sluiting. Eurotexx gevelbekleding is er in dubbel rabatdelen en potdeksel planken. Beide geven de gevel een robuuste uitstraling. Door de uiteenlopende kleuren is er altijd een kleur die past bij jouw gevel.

WoodDesign

WoodDesign is een unieke volschuim gevelbekleding, door zijn 3-kleuren technologie. Deze bijzondere 3-kleuren technologie heeft een authentieke uitstraling door de natuurlijke structuur. Hierdoor hebben de panelen een levendige uitstraling. De panelen zijn leverbaar in 3 verschillende kleuren: Grafiet, goud eiken en zilvergrijs.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie