Veilig genieten van de daktuin

Daken worden omgetoverd tot zuurstofverstrekkers

Groendaken en daktuinen winnen terrein. Steeds vaker zien we ongebruikte daken omgetoverd worden tot plekken waar we kunnen recreëren. Ontspannen en tuinieren op hoog niveau, ook midden in de stad. Dan blijft de vraag: hoe kom je er veilig op?
 

Een deur in het dak

Een dakluik is als een deur in je dak waarmee je, in combinatie met een trap, zeker bent van een optimaal veilige toegang tot het dakterras of de daktuin. De dakluiken van Gorter zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen (denk aan een glazen dakluik waarmee je direct de lichtopbrengst in de onderliggende ruimte vergroot). Gorter dakluiken hebben vanwege de beperkte opbouwhoogte geen negatieve invloed op het uiterlijk van het gebouw. Ze zijn dus even praktisch als subtiel. Dankzij de continue investeringen in de kwaliteit en de focus op isolatie is een dakluik van Gorter dé oplossing voor elke renovatie of projectontwikkeling.

Solide product

Het glazen dakluik van Gorter zorgt naast een comfortabele toegang tot het dak ook voor een zee aan daglicht in de onderliggende ruimte. De perfecte oplossing voor appartementen in binnenstedelijke gebieden, maar ook voor kantoorgebouwen met een beperkt aantal ramen. Wil je liever alleen toegang tot het dak voor bijvoorbeeld onderhoud indien nodig? Met de combinatie RHT-dakluik en scharende trap, heb je in gesloten toestand een vlak plafond en de volledige beschikking over het vloeroppervlak in de ruimte eronder. Wil je optimaal comfort? Ga dan voor het elektrisch bedienbare dakluik en schaartrap.

Gorter staat bekend om haar solide en gemakkelijk te bedienen producten. Simpel gezegd: een Gorter luik werkt altijd.

Genieten van de daktuin begint met een veilige daktoetreding van Gorter.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie