Exclusieve tapijtinlage in profielmatten voor stijlvolle uitstraling

Emco Premium doet naam eer aan

De nieuwe schoonloopzones kunnen zowel individueel als “tapijt” worden toegepast, maar ook als 3e zone bij het meest optimale schoonloopsysteem: de emco 3-zonereiniging. Bij emco kunt u gerust voor alle drie de zones terecht. Dit geeft u de zekerheid van een stijlvol design, een consequente kwaliteit en het voordeel dat alle zones perfect op elkaar zijn afgestemd. Wat emco bovendien onderscheidt van andere fabrikanten is dat de schoonloopzones als tapijtinlage bij de aluminium profielmatten worden toegepast. Met deze exclusieve toepassing (toevoeging Premium) is emco de enige fabrikant die veel stijlvolle kleuren en dessins in tapijtstroken aanbiedt. Ook met de geanodiseerde profielen maakt emco het verschil. Deze zijn in meerdere kleuren leverbaar, waaronder het populaire zwart.

De nieuwe collectie schoonloopzones bestaat uit 60 verschillende kleuren en exclusieve dessins, w.o. de nieuwe vintage look. Dankzij het nieuwe assortiment kunt u kiezen uit 11 hoogwaardige kwaliteiten, waarvan vijf met gerecyclede garens. Zo kunt u altijd een duurzaam en individueel ontwerp maken. Naast de vele esthetische mogelijkheden valt er genoeg te kiezen uit oogpunt van belasting, loopfrequentie, vocht- en vuilopname, brand- en slipveiligheid.

De nieuwe monsterbox ligt voor u klaar!

Informatie

emco Benelux B.V.

Tel.: (073) 599 83 00

bouwtechniek@benelux.emco.de

www.emco-bau.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie