Camera-observatie gecombineerd met toegangscontrole en inbraakdetectie

IDIS gaat samenwerking aan met Inner Range

De vraag naar krachtigere, flexibele maar eenvoudige geïntegreerde beveiligings- en sitebeheeroplossingen wordt beantwoord door een nieuwe technologische samenwerking tussen het Koreaanse IDIS en het Australische Inner Range.
 

De samenwerking brengt het end-to-end video-aanbod van IDIS samen met Integriti, het enterprise-level toegangscontrole- en indringer detectiesysteem van Inner Range. Hierdoor hebben eindgebruikers alles wat ze nodig hebben voor een efficiëntere en productievere controle van hun beveiligings-, veiligheids- en gebouwsystemen vanuit één beheerplatform.
 

Het Inner Range Integriti toegangscontrole en geïntegreerd beheerplatform werkt naadloos samen met de IDIS DirectIP™ NVR's en camera's, waardoor er extra controle is via de volledig kosteloze en licentievrije Video Management Software (VMS), IDIS Center.
 

Door toegangs- en alarmapparatuur te koppelen aan de bekroonde videotechnologie van IDIS, met deep learning analytics, is gedetailleerde monitoring en registratie van activiteiten op enkele en meerdere locaties mogelijk en biedt visuele verificatie van bedreigingen en snellere respons op incidenten.
 

“Onze nieuwe naadloze integratie met IDIS is een eenvoudig proces in drie stappen, waardoor beveiligingsmanagers en integrators camera's snel en efficiënt kunnen associëren met elke entiteit op het Integriti-systeem en ze op schematische kaarten kunnen plotten. Onze samenwerking vergroot de technologiekeuze die beschikbaar is voor integrators en biedt aantrekkelijke nieuwe opties voor hun klanten”, zegt Tim Northwood, General Manager, Inner Range.

Wilt u meer weten over de samenwerking met Inner Range?

Neem dan contact met IDIS op: telefonisch 0162 - 387 247, per mail: sales@bnl.idisglobal.com of direct met uw accountmanager.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie