Snel en stabiel fixeren met TiLoc® en TiLoc-S® RVS voegklem

Voor lood en loodvervangers

De TiLoc en TiLoc-S zijn de verbeterde en gepatenteerde universele voegklemmen voor lood en loodvervangers van Tilmar Bouwspecials. Ze staan garant voor snelle montage en superklemkracht! TiLoc® is een RVS voegklem met een gladde onderzijde ter voorkoming van beschadiging van het lood of loodvervanger.

De voegklem is optimaal klemmend omdat TiLoc® zich aanpast aan de voeghoogte en de ruwheid van elk oppervlak. De klemmetjes hebben een extra griphoek aan de bovenzijde voor een optimale fixatie. Snelle montage; met eenvoudig gereedschap vlot in de voeg te tikken.


Model S (small) is de kleine variant van de Tilmar TiLoc® voegklem. Deze kleine voegklem heeft als voordeel dat de klem in kleinere, ondiepere sleuven kan worden toegepast. Men kan daarvoor kiezen bij toepassingen die niet zo veeleisend zijn en waarbij men dan de voeg minder hoeft uit te kappen, bij renovaties bijvoorbeeld.

De TiLoc voegklemmen zijn zowel kwalitatief als prijstechnisch onderscheidend in de markt.

Kijk voor meer informatie op de website van Tilmar.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie