Droogbouw vloerverwarmingssystemen in E én W

MAGNUM HeatBoard is verkijgbaar als elektrisch of watergedragen systeem

Beide systemen zijn direct toepasbaar onder zwevende hout-, parket- of laminaatvloeren en ideaal voor renovaties met een beperkte opbouwhoogte. De installatie is eenvoudig: de systeemplaten kunnen als puzzelstukken aan elkaar worden gelegd en zijn eenvoudig op maat te snijden met een hobbymes. Bij zachte vloerbedekking (tapijt, pvc-laminaat en vinyl) dient er eerst MAGNUM DuoBoard tussen het verwarmingssysteem en de vloerbedekking te worden aangebracht.

HeatBoard W

MAGNUM HeatBoard W systeemplaten hebben een afmeting van 770 x 520 mm (Effectief: 750x500 mm) en worden geleverd in een set van 13 platen (4,8 m2) inclusief afdekvilt en veiligheidshandschoenen. Na het leggen van de platen kan de 12mm MAGNUM Tube vloerverwarmingsbuis er eenvoudig worden ingeklemd. De vaste buisafstand hierbij is 12,5 cm. Per 1m2 is ongeveer 8 strekkende meter MAGNUM Tube nodig. De vloer kan daarna worden afgedekt met de meegeleverde viltlaag waarop de topvloer kan worden aangebracht.

HeatBoard E

MAGNUM HeatBoard E systeemplaten hebben een afmeting van 788 x 594 mm (Effectief: 775 x 580 mm) en worden geleverd in een set van 11 platen (5 m2) inclusief afdekvilt en veiligheidshandschoenen. De nieuwe MAGNUM HeatBoard Cable van 7mm past precies in de voorgevormde kabelgoten en is verkrijgbaar in 2 vermogens: 6 en 10 Watt per meterlengte. Deze kabel geeft bij installatie op de HeatBoard systeemplaten een warmteafgifte van respectievelijk 60 en 100 Watt per m2 en is in diverse lengtes leverbaar van 180 t/m 1900 Watt.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie