Verdi maakt ruimtebeleving compleet

Een esthetische, praktische én economische keuze

De plafondhoge projectmatige Verdi-deursets van Berkvens zijn niet alleen een esthetische keuze, maar zeker ook een praktische en economische. Met de plafondhoge deurkozijncombinaties is het bovenlicht voltooid verleden tijd. Met Verdi lijken aangrenzende ruimtes hierdoor door te lopen. Dit zorgt voor veel meer ruimtelijkheid. Verdi maakt hiermee ruimtebeleving compleet ...

 
Beleving met Verdi

Daarnaast draagt het ontwerp van de Verdi-lijn beslist bij aan een aangenamere ruimtebeleving. De rijkere uitstraling zorgt voor toegevoegde waarde. Zowel voor de architect en ontwikkelaar als voor de aannemer en consument. De kamerhoge Verdi-deursets brengen functionaliteit en ruimtebeleving in harmonie. Met de innovatie flexunit van Berkvens worden eventuele bouwtoleranties opgevangen. Hierdoor past een Verdi-kozijn altijd. Bovendien wordt het montagegemak door het achterwege blijven van het bovenlicht vergroot.

Verschillende deurtypes

De Verdi-lijn bestaat uit verschillende types plafondhoge deuren, inclusief houten of stalen kozijnen en bijpassend garnituur. Wat je ook combineert; het leidt altijd tot een esthetisch resultaat en een opwaardering van de binnenruimte. De Verdi-deuren zijn leverbaar in Kristalwit en Zwart.

De architect, maar ook de ontwikkelaar kiezen in toenemende mate voor Verdi. Senior Architect Benedict Kraus, BAM Bouw en Vastgoed Nederland bv en Alexander Kamminga, Category Manager bij de Koninklijke BAM Groep N.V. belichten in een video ieder vanuit hun eigen achtergrond de kwaliteiten van de kamerhoge Verdi-deursets.

« Nieuws overzicht