Optimale thermische isolatie met Aerofoam oplossingen

Voorkom energieverlies én faalkosten

Wist u dat goede isolatie zorgt voor significante geluidsreductie, tot 75% kan besparen op het energieverlies en tot 5% op waterverbruik per huishouden? Het is daarom van belang dat installaties goed worden geïsoleerd om energieverlies en faalkosten te voorkomen.

Onlangs is aan het uitgebreide assortiment bevestigingssystemen van Walraven het Aerofoam NBR isolatiemateriaal toegevoegd. Dit product is extreem sterk, heeft een hoge flexibiliteit en biedt optimale thermische eigenschappen. NBR isolatiemateriaal is ideaal voor gebruik in installaties als airconditioning, koeling, gekoeld water-leidingen, sanitair en verwarming.

De gladde afwerking en de daarbij behorende gesloten celstructuur van het Aerofoam NBR isolatiemateriaal zorgen er tevens voor dat bacteriën en schimmels zich niet kunnen hechten. Hierdoor is Aerofoam ook uitermate geschikt om toegepast te worden in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie.

Voorkom schade tijdens en na oplevering van uw project!

Aerofoam NBR flexibel isolatiemateriaal is een elastomeer kunststofschuim, waarvan de gesloten celstructuur optimale thermische eigenschappen biedt. Het voorkomt condensatie en heeft eveneens gunstige akoestische eigenschappen. De mechanisch sterke schuimstructuur en stabiliteit vermindert de kans op beschadiging en voorkomt daarmee kostbare herstelwerkzaamheden.

Iedere kleurstelling is mogelijk

Het Aerofoam NBR isolatiemateriaal is in verschillende vormen en kleuren te verkrijgen. Zo zijn de NBR slangen verkrijgbaar in een standaard en zelfklevende variant, met een overlap over de naad voor extra zekerheid van de afdichting. Daarnaast is NBR plaat op rol beschikbaar in een standaard en een zelfklevende variant. Aerofoam is in staat om iedere gewenste lengte en kleurstelling te produceren, zowel voor NBR op plaat als op rol!

De verschillende accessoires, zoals gebruiksklare contactlijmen, cleaner, tape en messen, maken het assortiment compleet.

Langste systeemgarantie in de markt

Ook nieuw in het assortiment: BISOFIX® leidingdragers. Deze bestaan uit een combinatie van het Aerofoam NBR isolatiemateriaal en de uitgebreide reeks Walraven beugels. De optimale pasvorm, dampdichte isolatielaag en het feit dat er achteraf niet na-geïsoleerd hoeft te worden, geven 100% zekerheid en reduceren de montagetijd. Deze combinatie biedt de langste systeemgarantie in de markt!

Ontvang een gratis NBR isolatie sample pakket

Kortom, naast het uitgebreide assortiment bevestigingssystemen heeft Walraven nu ook een uitgebreid assortiment aan Aerofoam isolatiesystemen beschikbaar. Dit maakt dat u een betrouwbare en veilige keuze kunt maken voor uiteenlopende projecten!

Zelf de voordelen van het Aerofoam NBR isolatiemateriaal ervaren? Vraag nu gratis een uitgebreid sample pakket aan! Stuur een e-mail naar info.nl@walraven.com en maak kennis met Aerofoam NBR isolatiemateriaal. Wij sturen het vervolgens zo spoedig mogelijk naar u toe!

Heeft u (technische) vragen tijdens het installeren of wilt u passend advies voor uw project? Onze Engineers met jarenlange ervaring helpen u graag verder. Neem telefonisch contact met ons op via 0297 – 23 30 00 of stuur een e-mail naar info.nl@walraven.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie