Musthave: een mobiele scheidingswand in een zakelijk interieur!

Samenkomen én ongestoord kunnen werken

De manier waarop we onze werkomgeving gebruiken is veranderd. We willen samenkomen in een openbare ruimte en tegelijkertijd ongestoord kunnen werken. Een mobiele scheidingswand in een zakelijk interieur is dan ook dé musthave van nu: het maakt de hedendaagse werkomgeving flexibel. 

In het kantoor van nu is er aandacht voor akoestiek en het werkklimaat. We willen graag in een geluidsdichte ruimte (online) vergaderen met voldoende licht en frisse lucht. Dit bevordert onze productiviteit op de werkvloer. Met een mobiel wandsysteem transformeer je een open werkomgeving in een handomdraai tot het gewenste aantal afgesloten kantoorruimtes.

BREEDVELD maakt ruimtes flexibel

Voor bouwkundige vraagstukken, advies over ruimtelijke indeling en hulp bij het realiseren van een mobiel wandsysteem in een zakelijk interieur bent u bij BREEDVELD aan het juiste adres. Zij is producent en leverancier van mobiele paneelwanden, vouwwanden, geluidsisolerende schuifwanden en mobiele glaswanden. BREEDVELD heeft een eigen productiefaciliteit in het Gelderse Horssen, waar mobiele wandsystemen op maat worden gemaakt. De panelen van BREEDVELD hebben een geluidswerende functie. Het geluid wordt gedempt, waardoor in rust kan worden gewerkt. 

Geheel in de stijl van het interieur

Het type verplaatsbaar wandsysteem is vrij te bepalen, evenals de wandbekleding en de visuals. BREEDVELD blijft innoveren en biedt veel ontwerpvrijheid. Speciale wandafwerkingen, ook wel specials genoemd, zijn aan te passen aan de stijl van het interieur. Het design voor een special wordt op maat ontworpen en ontwikkeld. De speciale wandafwerkingen zijn te verkrijgen in diverse materialen: onder andere leer, alcantara (een materiaal dat lijkt op suède), eiken latten, digital prints, enzovoort.

Laat je inspireren

Door een mobiele wandsysteem behoudt het kantoor een open karakter. Bekijk de gehele collectie BREEDVELD wanden op de website. Hier vind je inspiratie voor jouw (zakelijke) interieur.

Heb je een vraag over onze producten of onze speciale wandafwerkingen? Bel ons gerust op telefoonnummer +31 (0)487 542 888.

« Nieuws overzicht