Walraven RVS: een veilige keuze voor veeleisende ruimtes

Portfolio voor lichte en middelzware toepassingen

Met bijna 80 jaar ervaring in de installatie- en oppervlaktebeschermingsmarkt, begrijpen wij de complexiteit van het selecteren van de juiste materialen en het beoordelen van de corrosiefactoren in het veld. Wij bieden een universeel A4 portfolio voor lichte en middelzware toepassingen, die u de zekerheid biedt die u nodig heeft onder de meest voorkomende omstandigheden.

 
Het belang van de juiste oppervlaktebescherming

Corrosie verwijst naar de fysisch-chemische interactie tussen het metaal en zijn omgeving. Het is belangrijk te beseffen dat deze interactie kan leiden tot veranderingen in de eigenschappen van het metaal en dat dit kan leiden tot aanzienlijke verminderingen in de prestaties ervan.

Om veranderingen in de eigenschappen van het metaal te voorkomen, is het belangrijk zorgvuldig te werk te gaan bij de keuze van het juiste materiaal voor oppervlaktebescherming. Dit hangt voornamelijk af van de aanwezigheid en de concentratie van corrosiefactoren in de omgeving. Nadat de meest relevante corrosiefactoren zijn geïdentificeerd, is het raadzaam de door ISO 12944 bepaalde richtlijnen te volgen om te bepalen welke oppervlaktebeschermingsmethode het best bij uw omgeving past.

Technische ondersteuning en advies

Walraven biedt een uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen in roestvast staal. In het assortiment vindt u verschillende soorten beugels met en zonder inlage, rails en accessoires zoals onder andere wandplaten, balkklemmen, ankers en diverse verbinders.

Met ons klantgerichte logistieke concept zorgen wij daarnaast voor een snelle levering, die zelfs binnen een week kan plaatsvinden. Bovendien ondersteunen wij op verzoek ook bij het ontwerp, de berekening en de prefabricage van het systeem. Al naar gelang uw individuele eisen, kunnen onze technische ingenieurs u een uitgebreid voorstel doen, inclusief gedetailleerde belastings- en windberekeningen, technische tekeningen en onderdelenlijsten.

Geïnteresseerd?

Heeft u vragen over roestvast staal of wilt u ondersteuning bij uw volgende project? Neem dan contact op met onze engineers voor meer informatie. Ons Project Engineering Team heeft ruime ervaring in het oplossen van technische vraagstukken. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw installatieprojecten.

Neem vandaag nog contact met ons op door een e-mail te sturen naar verkoop.nl@walraven.com of door te bellen naar 0297 – 23 30 00. Kijk tevens voor meer informatie over onze RVS oplossingen in onze brochure.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie