Ecophon Avenue aan het Rithmeesterpark in Breda

Rithmeesterpark

Het nieuwste bedrijventerrein Rithmeesterpark is een nieuw werkgebied in Breda op een toplocatie aan de A16. Werken in een groene, inspirerende omgeving met bestaande kantoren, bedrijven en voorzieningen zoals vergaderfaciliteiten en hotels maakt het een aantrekkelijke locatie die nog steeds in ontwikkeling is.

Ecophon Avenue

Voor Ecophon is Rithmeesterpark een ware showcase omdat veel bedrijven, die in de buurt van elkaar liggen, de keuze hebben gemaakt om de akoestiek met onze producten te optimaliseren. Intern heeft het met een knipoog bij Ecophon dan ook de naam “Ecophon Avenue” gekregen, omdat we trots zijn dat onze producten onderdeel zijn geworden van een optimale werkomgeving. Het ligt ook vlak bij ons hoofdkantoor in Etten-Leur waardoor het voor ons een thuismatch is.


Om een paar voorbeelden te noemen zijn dit een aantal bedrijven met de respectievelijke Ecophon oplossingen:

 

Goede akoestiek

Deze bedrijven hebben het welzijn van hun mensen hoog in het vaandel staan en daar hoort natuurlijk ook goede akoestiek bij. Het geluid op de werkvloer draagt in hoge mate bij aan het presteren op de werkvloer. Wil je meer weten over de impact van geluid op het werk? Kijk hier voor meer informatie.

Een gezonde kantooromgeving

Ecophon is positief gestemd over het feit dat steeds meer nieuwbouwprojecten voor kantoren een akoestisch plan meenemen bij de totale ontwikkeling van een gezonde kantooromgeving. Wilt u alles lezen over het Rithmeesterpark en een aantal ervaringen qua akoestische beleving van de mensen die er dagelijks werken? Lees hier meer over Ecophon Avenue.

Rithmeesterpark blijft nieuwe bedrijven aantrekken en blijft daarmee groeien. Het is een bijzonder centrale locatie waar bedrijven samenkomen die klaar zijn voor de toekomst.

« Nieuws overzicht