Speciaal ontwikkelde zonwering voor toepassing op vliesgevel

Zo min mogelijk obstakels

In de hedendaagse architectuur worden het liefst zo min mogelijk profielen en obstakels in de glaslijn gezien. AVZ-Group is constant op zoek naar mogelijkheden om zowel esthetisch als functioneel aan zonweringsbehoeften te voldoen. Vanuit die gedachte is de SolidScreen CW50, een screen speciaal voor toepassing op de vliesgevel, toegevoegd aan ons screenassortiment.

Zonwering speelt een belangrijke rol

Steeds vaker werkt men met grote glasoppervlakken, bijvoorbeeld met vliesgevel projecten. Primaire ontwerpbeslissingen zijn hierin bepalend om aan de nieuwe geldende BENG-eisen te voldoen. Naast de drie BENG-eisen wordt er tevens een aanvullende eis gesteld om woon- en werkruimten ook in de zomer comfortabel en gezond te houden, namelijk de TOjuli-eis. Deze eis dient het risico van oververhitting te beperken. Om hieraan te voldoen is buitenzonwering een absolute must. Voorkomen is nog steeds beter dan genezen. Om dit op een juiste manier te faciliteren, is de SolidScreen CW50 ontwikkeld.

Esthetisch en functioneel

De esthetische functie van een vliesgevel is erg belangrijk. De SolidScreen CW50 heeft geleiders van slechts 25 mm breed. Hierdoor is de middengeleider bij een gekoppelde CW50 in totaal maar 50 mm breed, dezelfde breedte als standaard profielen voor een vliesgevel. Zo is er sprake van volledige integratie en een uitzicht met zo min mogelijk obstakels. Nu de SolidScreen CW50 is toegevoegd aan onze SolidScreen-lijn, is er een oplossing voor vliesgevels zonder concessies te doen aan de hoge kwaliteit, techniek en vele voordelen van ritsgeleide zonwering. Dé slimme, slanke en betaalbare oplossing voor project- en utiliteitsbouw.

« Nieuws overzicht