The evolution of smart: Classe 300EOS

Ook mogelijk om overige beveiligingsapparaten te beheren

De Classe 300EOS with Netatmo is de nieuwe handsfree, geconnecteerde binnenpost van Bticino, een merk van Legrand, die onder andere bestuurd kan worden via de Amazon Alexa spraakassistent. Dankzij de Home+Security app is het, naast het beantwoorden van oproepen, ook mogelijk om overige beveiligings-apparaten van Netatmo te beheren zoals de binnen- en/of buitencamera. 

Innovatief design  

Met een opvallend, verticaal en ultraslank, design dat voldoet aan de behoeften van het moderne interieur geeft deze binnenpost iedere woning een innovatieve look.  

Full-touch bedieningen  

De binnenpost is voorzien van een verticaal kleurenscherm van 5 inch en uitgerust met gezichtsherkenning. Dit zorgt, samen met de automatische centrering van de persoon op het scherm en de mogelijkheid tot weergave van het beeld in liggend formaat, voor een perfecte visualisatie.  

Vereenvoudigde configuratie  

De Classe 300EOS with Netatmo in gebruik nemen is heel eenvoudig. De gebruiker kan de binnenpost configureren via zijn smartphone, door de speciale Home+Security applicatie te downloaden (beschikbaar voor iOS & Android) en de daarop volgende begeleide procedure te volgen.  

Stembediening 

De binnenpost is als eerste uitgerust met Alexa, waardoor het apparaat bediend kan worden met de stem. De Classe 300EOS with Netatmo is dus een echte hub waarmee u de slimme functies van uw woning kunt beheren. Naast het beheer van de videofoon kan er gecommuniceerd worden met alle traditionele functies van de Amazon Alexa spraakassistent: muziekafspeellijsten beluisteren, timers en wekkers instellen, naar de exacte tijd of het weer vragen of verkeersinformatie ontvangen.

Geschikt voor iedere woonomgeving 

De Classe 300EOS with Netatmo is geschikt voor elk type woning, van een- en tweegezinswoningen waarin met behulp van Netatmo-camera’s een eenvoudig en slim beveiligingssysteem kan worden gecreëerd, tot oplossingen voor flatgebouwen waarin het systeem eenvoudig ter plaatse kan worden geïnstalleerd en vervolgens door de eindgebruiker kan worden geconfigureerd. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie