Storax leuningen en balkonhekken

Voor iedere ruimte een passende oplossing

Storax brengt een breed scala aan standaard balustrades, traphekken, balkonhekken en leuningen op de markt, van glazen balustrades tot gangleuningen in de gezondheidszorg.

Glashekwerken

Glashekwerken bestaan uit glazen panelen die met behulp van glasprofielen tussen of voor de balusters worden geplaatst. Het type Scandium wordt veelal toegepast als glazen balkonhek, maar is ook toepasbaar als balustrade voor vides, balkons of galerijen. Barium glashekwerken zijn uniek omdat het een lijnlast van 3,0 kN/mtr kan weerstaan. Dit glazen balkonhek wordt toegepast in ruimtes met een bijeenkomstfunctie, waarbij glazen panelen met behulp van glasprofielen tussen of voor de balusters worden geplaatst.

Lamel- en spijlhekken

Lamelhekwerken bestaan uit rechthoekige kokers die tussen horizontale boven- en onderliggers worden gemonteerd. Spijlhekken zijn ronde buizen die tussen horizontale boven- en onderliggers worden gemonteerd. Beide worden tussen de balusters geplaatst.
 

De glas-,  lamel- en spijlhekwerken kunnen ook worden uitgevoerd als Franse balkonhekken.


Storax verwerkt de volgende materialen in haar producten:

  • Roestvast staal
  • Staal
  • Aluminium
  • Hout

Desgewenst fabriceert Storax balustrades en hekwerken naar ontwerp van de architect. Storax kan het gehele traject verzorgen van advies, ontwerp, tekenwerk tot en met de productie en montage van de hekwerken.
 

Bekijk meer op storax.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie