Slimme Rookmelder van Netatmo

Word gealarmeerd bij brand, waar u ook bent

De Netatmo Slimme Rookmelder is een optische rooksensor die uw huis veiliger maakt. Wanneer brand uitbreekt verstuurt de Netatmo Slimme Rookmelder in realtime waarschuwingen naar uw smartphone. Zo kunt u maatregelen nemen, zelfs als u niet thuis bent.

Realtime waarschuwingen op uw smartphone

Hoe luid een 85 dB rookmelder ook is, als u niet thuis bent zult u hem niet horen. De Netatmo Slimme Rookmelder maakt korte metten met dit probleem van klassieke rookmelders, door direct een waarschuwing naar uw smartphone te sturen zodra rook wordt gedetecteerd.

Ook kunt u herinneringen instellen in de app die u er elke maand, om de twee maanden of elk jaar aan herinneren om uw Slimme Rookmelder te testen.

Het alarm onderdrukken vanaf uw smartphone

Het alarm is per ongeluk afgegaan omdat het brood in de broodrooster is verbrand? U hoeft niet op een stoel te klimmen om de Slimme Rookmelder aan het plafond uit te zetten - dit doet u gewoon via uw smartphone.

Batterijlevensduur van 10 jaar

Veel mensen vergeten om de batterijen van hun rookmelders te vervangen. Met de Slimme Rookmelder van Netatmo hoeft u niet meer steeds batterijen te verwisselen. De batterij gaat namelijk 10 jaar mee en dekt de gehele levensduur van het product. Er wordt namelijk aanbevolen om autonome rookdetectoren na 10 jaar te vervangen. Wanneer de slimme rookmelder aan het einde van zijn levensduur is gekomen waarschuwt de rookmelder u automatisch op uw smartphone dat het apparaat vervangen moet worden.

Zelfstandig product

De Slimme Rookmelder is volledig zelfstandig. U heeft geen smart home hub nodig.

Eenvoudig te installeren

Geen bedrading nodig. Installeer de draadloze Slimme Rookmelder gewoon aan het plafond, download de app en u bent klaar om uw huis tegen brand te beschermen.

Waar installeert u de Slimme Rookmelder?

Plaats voor uw veiligheid een Slimme Rookmelder in elke (kinder)slaapkamer en hal. Plaats voor optimale veiligheid ook een Slimme Rookmelder in de woonkamer, op zolder en de kelder. Wist u al dat vanaf juli 2022 een rookmelder verplicht is in iedere woning in Nederland?

« Nieuws overzicht