Een dakterras aanleggen?

Ga je een dakterras aanleggen?

Hiervoor zijn er speciale daktegels met bijbehorend onderliggend systeem heel belangrijk voor een stabiel en strak oppervlak. De combinatie zorgt voor bescherming van de dakbedekking, een goede waterafvoer en een veilig loopoppervlak. Dakspecialist Zoontjens biedt diverse materialen, formaten en kleuren daktegels.

 
Sfeervol

Een dakterras is vaak het verlengstuk van de woonkamer en middelpunt van het buitenleven. Met de Dreen®Elegance tegel van Zoontjens creëer je een stijl- en sfeervol dakterras. De Dreen®Elegance tegel is verkrijgbaar in het formaat 60×60 cm in vier mooie kleuren.

Eenvoudig onderhoud

Dreen®Elegance zijn daktegels met speciale coating waardoor ze organische vervuiling weren en eenvoudig in onderhoud zijn. Barbecues, vieze schoenen en verjaardagsfeestjes op het dakterras? Geen probleem met Dreen®Elegance. Vuil kan niet in de tegel doordringen. Het onderhoud van deze tegel is gemakkelijk: normale vervuiling kan met water worden opgelost. Bij extreme vervuiling volstaat schoonmaken met groene zeep en naspoelen met water.

Stabiliteit op het dakterras

Voor behoud van een mooi en duurzaam dakterras is een bijbehorend, onderliggend systeem essentieel. Een goed systeem zorgt ervoor dat de dakbestrating stabiel ligt, horizontaal of verticaal niet kan schuiven, maar wel demontabel is, én er onder de tegels ruimte ontstaat waar water weg kan lopen. Als je onderliggende systeem goed is, blijven de tegels goed liggen en hoef je je dakterras en de dakbedekking minder snel te vervangen. Dakterrassen met Dreen®Elegance moeten aangelegd worden met het fixplate lock systeem. Hiermee liggen de tegels gefixeerd en vergrendeld, maar blijft de ondergrond (indien nodig) bereikbaar.
 

Wil je een andere tegel voor je dakterras? Bekijk het volledige assortiment dakbestrating van Zoontjens.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie