Voorzetramen voor extra isolatie

Belned B.V. is specialist in beglazingsartikelen

Een historisch pand. Een zegen en een vloek. Enerzijds hebben dergelijke panden vaak een mooie, karakteristieke uitstraling. Anderzijds zijn ze vaak tochtig en gehorig en zijn de mogelijkheden om constructieve aanpassingen te doen beperkt. Als het gaat om de raampartijen zijn voorzetramen een ideale oplossing om te zorgen voor extra isolatie. Zonder aanpassingen aan het unieke uiterlijk van het pand, kunt u met voorzetramen eenvoudig tocht, kou, warmte en geluid weren.

Belned B.V. is specialist in beglazingsartikelen en heeft een ruim assortiment voorzetramen in verschillende uitvoeringen en vormen. Zo bieden ze vaste, scharnierende, schuivende en speciale lift-out voorzetramen. Oplossingen dus voor zowel ramen die gesloten zijn als ramen waar u nog bij moet kunnen om te openen. Daarnaast zijn er voorzetramen in aluminium en houten uitvoering. Belned zorgt er bovendien voor dat voorzetramen geheel op maat worden geleverd! Ook niet haakse ramen of ramen met een bijzondere vorm zijn geen probleem. Voor elk raam is er dus een passende oplossing. Om deze redenen is Belned met voorzetramen al jarenlang een onmisbare leverancier op het gebied van renovatie, restauratie en isolatie.

Meer informatie? Kijk op www.belned.nl/voorzetramen of neem contact op met een van de verkoopadviseurs van Belned via (0162) 576 576.

« Nieuws overzicht